Rohkema info nägemiseks:

BRIGHT LAB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7597; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BRIGHT LAB OÜ kohta arvamuslugu!"

BRIGHT LAB OÜ hetkeolukord

Juba 7597 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Bright Lab OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2016. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud valgustite importimisele ja ekspordile, valgustite jäe- ja projektimüügile ning valgustusprojektide arvutamisele. Nende põhitegevus on seotud valgustitega, mis on oluline osa igapäevaelust, olgu see siis kodu, kontori või avaliku ruumi valgustamine.2022. aastal oli Bright Lab OÜ müügitulu 149 695 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte pühendumust oma tegevusele ja pidevat soovi pakkuda klientidele parimaid valgustuslahendusi. Kuid nagu iga ettevõte, seisab ka Bright Lab OÜ silmitsi väljakutsetega. 2022. aastal kogesid nad kahjumit 32 590 eurot. See on osa äritegevusest ja ettevõtte juhtkond on kindel, et nad suudavad sellest väljakutsest üle saada.

Bright Lab OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kasvule. Nad planeerivad suurendada oma müügitulu ja laiendada oma turuosa. See näitab ettevõtte ambitsioonikust ja soovi olla valgustusturul juhtivaks jõuks.

Mis puutub tööjõukuludesse, siis 2022. aastal moodustasid need Bright Lab OÜ jaoks 12 492 eurot. Keskmine töötajate arv oli sel aastal üks. See näitab, et Bright Lab OÜ on väike, kuid tõhus meeskond, mis on pühendunud oma eesmärkide saavutamisele. Juhatuse liikmetele palka ja muid hüvitisi ei makstud, mis näitab ettevõtte pühendumust ressursside tõhusale kasutamisele.

Bright Lab OÜ on ettevõte, mis on pühendunud valgustuslahenduste pakkumisele. Nad on pühendunud oma tegevusele ja pidevale kasvule. Vaatamata väljakutsetele on nad kindlad oma võimes pakkuda parimaid valgustuslahendusi ja suurendada oma turuosa.

BRIGHT LAB OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.