Rohkema info nägemiseks:

BRIGHT LAB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7594; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta BRIGHT LAB OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite kvaliteetseid ja mitmekülgseid valgustuslahendusi, mis vastavad täpselt teie vajadustele? Siis olete jõudnud õigesse kohta! Bright Lab OÜ on spetsialiseerunud valgustite müügile Megaluks e-poes, pakkudes laias valikus valgustuslahendusi nii korteritele, poodidele, kontoritele kui ka tööstusvalgustusele. Oleme teie usaldusväärne partner valgustuse maailmas, pakkudes teile nii funktsionaalsust kui ka stiili.

Korter on teie isiklik varjupaik, kus soovite luua õdusat ja meeldivat atmosfääri. Bright Lab OÜ pakub laias valikus korteri valgustuslahendusi, mis aitavad teil luua just sellise keskkonna, mida soovite. Olgu selleks siis õrn ja romantiline valgustus või ergas ja funktsionaalne valgustus - meie valik vastab kõikidele teie vajadustele.

Kaupluse valgustusel on otsene mõju kliendikogemusele ja müügitulemustele. Meie laias valikus poevalgustid aitavad teil esile tuua oma tooteid ning luua atraktiivse keskkonna, mis meelitab ostjaid. Hea valgustus on töökoha efektiivsuse oluline tegur. Meie kontorivalgustid pakuvad ergonoomilisi ja energiatõhusaid lahendusi, mis loovad optimaalse töökeskkonna.

Tööstusvaldkonnas on valgustusel oluline roll töötajate ohutuse ja tootlikkuse tagamisel. Bright Lab OÜ pakub vastupidavaid tööstusvalgusteid, mis on loodud vastu pidama karmidele töötingimustele. Välitingimustes võib õige valgustus olla kriitilise tähtsusega, olgu selleks siis turvalisus, ilu või mugavus. Meie välitingimustele valgustid on loodud vastu pidama erinevatele ilmastikutingimustele ning tagama optimaalse valgustuse õues.

Tervise ja hügieeni tagamine on tänapäeval eriti oluline. Meie UV-desinfitseerivad valgustid aitavad teil luua bakteritevaba keskkonna ning kaitsta end ja teisi haiguste eest. Peale valgustite pakume ka väiksemaid kodutarbeid, mis täiendavad teie kodu interjööri ning teevad elu mugavamaks ja kaunimaks.

Bright Lab OÜ on pühendunud klientide vajaduste rahuldamisele ning pakub ainult kvaliteetseid ja usaldusväärseid tooteid. Meie meeskond on valgustuse eksperdid ning valmis teid nõustama ja aitama leida just teie vajadustele sobiva lahenduse.

Kui soovite parimat valgustuslahendust oma projektile või kodule, võtke meiega ühendust. Bright Lab OÜ on teie usaldusväärne partner valgustuse maailmas ning leiame alati parima lahenduse, mis vastab teie ootustele ja eelarvele.

Valgustage oma maailma Bright Lab OÜ-ga ja looge unikaalne valgustusega keskkond, mis teie vajadusi täpselt kajastab!

Tutvuge tootevalikuga juba täna!

E-POOD

BRIGHT LAB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin S.

Nende tooted on usaldusväärsed ja tõhusad, mis on eriti tähtis meie töötajate ja klientide tervise tagamisel. Kiidan nende professionaalset lähenemist ja kiiret kohaletoimetamist.

- Jaan K.

Leidsin nende valikust täpselt sellised valgustid, mis sobivad minu kodu stiiliga suurepäraselt.

- Helle P.

Meie kontori valgustus vajas hädasti uuendamist, ja nende ergonoomilised lahendused on muutnud meie töökeskkonna palju mugavamaks ja produktiivsemaks. Soovitan neid kõigile, kes otsivad kvaliteetset ja energiasäästlikku kontorivalgustust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BRIGHT LAB OÜ tegevusaruanne 2022

Bright Lab OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2016. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud valgustite importimisele ja ekspordile, valgustite jäe- ja projektimüügile ning valgustusprojektide arvutamisele. Nende põhitegevus on seotud valgustitega, mis on oluline osa igapäevaelust, olgu see siis kodu, kontori või avaliku ruumi valgustamine.2022. aastal oli Bright Lab OÜ müügitulu 149 695 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte pühendumust oma tegevusele ja pidevat soovi pakkuda klientidele parimaid valgustuslahendusi. Kuid nagu iga ettevõte, seisab ka Bright Lab OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitab valgustus tootlikkusele kaasa?

Kujutage ette kontorikeskkonda, kus töötajad ei tunne end mitte ainult efektiivselt, vaid ka mugavalt. Valgustusel on selles oluline roll, ja Bright Lab OÜ on s
ssb.ee
Kujutage ette kontorikeskkonda, kus töötajad ei tunne end mitte ainult efektiivselt, vaid ka mugavalt. Valgustusel on selles oluline roll, ja Bright Lab OÜ on selleks, et muuta see visioon teoks. Selles artiklis uurime, kuidas meie ergonoomilised ja energiasäästlikud kontorivalgustuse lahendused võivad tõsta teie ettevõtte tootlikkust ja töötajate mugavust, luues optimaalse töökeskkonna. Uuringud on korduvalt näidanud, et õige valgustusel on otsene mõju töötajate tootlikkusele. Halb valgustus võib põhjustada silmade väsimust, peavalu ja isegi suurenenud vigastuste riski. Bright Lab OÜ

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.