Rohkema info nägemiseks:

CONSORTO GLOBAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1004; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CONSORTO GLOBAL OÜ kohta arvamuslugu!"

CONSORTO GLOBAL OÜ hetkeolukord

Juba 1004 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing Consorto Global on idufirma mis tegutseb ärikinnisvara sektoris. Consorto Global Oü omab ja haldab üle-Euroopalist ärikinnisvara ostu-müügi vahendamise veebiplatvormi www.consorto.com. Consorto.com veebiplatvorm on tarkvara lahendus mis automaatselt sorteerib ja soovitab ärikinnisvara objekte investoritele vastavalt nende kasutaja profiilile ning automatiseerib objekti info vahendamise ning osapoolte vahelise suhtlemise. Ettevõtte sihturuks on Euroopa ja tegevus on eelkõige suunatud rahvusvahelistele institutsionaalsetele investoritele ja ärikinnisvara maakleritele. Ettevõtte ärimudel on üles ehitatud platvormil kokku viidavate osapoolte müügitehingutelt saadavale vahendustasudele ning igakuistele liitumistasudele.

2023.aastal osaühingul müügitulu summas 65 865 eur.

Aruandeperioodi tulemiks kujunes kahjum 15 371 eurot.

Osaühingul oli üks töötaja, kelle tasude kulu koos maksudega moodustas 18 496 eurot.

2023. aasta üks peamisi eesmärke oli jätkuvalt laiendada ja täiustada oma veebiplatvormi Consorto.com liitumisplaanide valikuid Samuti tõsta veebiplatvormi müügipakkumiste koguväärtust üle Euroopa. 2023. aastal hakkas ettevõte esmakordeslt teenima tulu igakuise tellimusmudeli kaudu.

2023. aasta kevadel hakkas ettevõte tegutsema uuel kontoriaadressil Tallinnas Rotermanni kvartalis. Aprillis kaasas ettevõte täiendavat kapitali (Eur 125.000) ühe uue osa väljalaskmise teel suunatud emissiooniga. Investorina liitus 2013. aastal asutatud Summus Capital OÜ. Summus

Capital on kinnisvarainvesteeringute valdusgrupp, millel on tugev esindatus ärikinnisvara valdkonnas kõigis kolmes Balti riigis.

2023. aasta suurim tehing toimus koostöös idufirma pikaajalise investori Zenith Family Office Oü-ga. Consorto.com veebiplatvormi kaudu leiti ja sõlmiti jaemüügi kinnisvara ostutehing Alicantes (Hispaanias) väärtusega üle 10 miljoni euro. See tehing rõhutab meie pühendumust piiriüleste investeeringute edendamisele ja näitab meie võimet ühendada ostjad erakordsete võimalustega Euroopa kommertskinnisvaraturul.

2023. aastal käivitas Consorto.com ka äripindade üürikuulutused. Esimese turuna valiti Ühendkuningriigid ja lisandus 16 000 üüripakkumist.

Tootearenduse poolelt lisandus veel ka veebiblogi kommentaaride funktsioon ja mitmed kasutajafunktsioonide uuendused ja muudatused. 2023.

aasta lõpuks ulatus Consorto.com veebiplatvormil olevate ärikinnisvara müügikuulutuste koguväärtus 11,2 miljardi euroni.

Tulevikku vaadates on Consorto Global OÜ jätkuvalt pühendunud oma teenuste täiustamisele ja laiendamisele veebiplatvormil

Consorto.com. Ootame põnevusega tulevikuvõimalusi ja jätkame koos kasvamist ja arengut, kasutades ka tehisintellekti võimalusi.

Juhatus 1 liikmeline:

Philip Verzun - juhatuse liige

CONSORTO GLOBAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.