Rohkema info nägemiseks:

SAVEX TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 693; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta SAVEX TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

SAVEX TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 693 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

OÜ tegevusest eelmisel aruandeperioodil ning plaanid järgmiseks aruandeperioodiks:

Savex Teenused OÜ põhitegevuseks on klaasist (ehitusmaterjali/sisekujundus) elementide-, toodete valmistamine ning oma toodangu paigaldusteenuste pakkumine oma klientidele. Samuti korraldame toodete eksporti/transporti.

Samuti pakume üldehitustööde-, rajatiste -ning erinevate ehituslike/remonttööde teostamise teenuseid.

Seoses tootmise ja erinevate ehitustöödega - Pakume klientidele projekteerimisteenuseid ning projekti/objekti juhtimisteenuseid.

Klaastoodete valmistamine, müük ning paigaldus on suunatud üldiselt Põhjamaade(Soome 82%, Rootsi 12%) turule ning Eesti(6%) turul müüme teenust vastavalt pakkumiste/tellimuste mahule.

Peamine tuluallikas on klaastoodete müük, tarne ja paigaldus.

Sama tegevus jätkub ka järgmisel aruandeaastal.

Savex Teenused OÜ töötajatest aruandeperioodil:

Aruandeperioodil töötas OÜ-s keskmiselt 2 töötajat.

Töötajate töötasude keskmine summa oli aruandeperioodil 2877 eurot.

Tööde teostamisel/ toodangu paigaldustöödel, on OÜ kasutanud töövõtukorras partnereid erinevalt vajadusele ning tööde asukohale.

Järgmisel aruandeperioodil jätkame samamoodi tegevust, oma toodangu tootmise,- müügi ning paigaldustöödega ning seda üldiselt

Põhjamaade turul, Eestis ei näe hetkel kasvutrendi oma teenuste müügil ega selle nõudluses.

SAVEX TEENUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.