Rohkema info nägemiseks:

WALKS IN EUROPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ekskursioone ja jalutuskäike läbi Euroopa linnade, avades nende ajaloolisi, kultuurilisi ja kunstilisi aspekte.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Avasta Euroopa kõige võluvamate linnade hing koos Walks In Europe OÜ-ga. Meie eesmärk on avada Euroopa linnaelude rikkalikud ajaloolised ja kultuurilised kihtid, pakkudes hoolikalt kujundatud jalutuskäike, mis kutsuvad sind sukelduma iga sihtkoha unikaalsesse atmosfääri. Alates Veneetsia romantilistest veeteedest kuni Ateena iidsete varemeteni ning Pariisi kunstilise hiilguseni ja Istanbuli elavate tänavateni, toovad meie eksperdigiidid nende linnade lood ellu.

Walks In Europe OÜ on kirega ettevõte, mis on pühendunud pakkuma unustamatuid kogemusi Euroopa parimate avastamiseks. Meie jalutuskäigud on rohkem kui lihtsalt ekskursioonid; need on teekonnad, mis võimaldavad sul süveneda igasse linna nurgatagusesse, avastades ajaloo, kunsti ja kultuuri rikkust. Olgu tegemist keskaegse võluga või kaasaegse trendidega, pakume mitmekülgseid ekskursioone, mis vastavad igale reisija huvile.

Meie tiim koosneb kohalikest giididest, kes armastavad oma linna ning jagavad kirglikult oma teadmisi ja armastust külastajatega. Tallinn, Eesti pealinn, on meie eriline fookus, olles täis keskaegset võlu ja kaasaegset elavust. Meie ekskursioonid pakuvad võimalust ühenduda Tallinna olemusega, olgu see siis põhjalik Kõik Tallinna vanalinna ja Kadrioru lossi privaattuur või keskendunud jalutuskäik vanalinnas. Pakume ka muid unikaalseid kogemusi, nagu mõjukas Tallinna juudi ajaloo tuur, mis avab linna mitmekesiseid aspekte.

Walks In Europe OÜ-ga broneerides ei saa sa lihtsalt tuuri, vaid isikupärastatud seiklust, mis ületab tavalist turismikogemust. Meie pühendumus väikestele grupisuurustele ja privaatsetele tuuridele tagab intiimsema ja kvaliteetsema kogemuse, kus saad süveneda igasse hetke ning luua mälestusi, mis kestavad terve elu. Liitu meiega teekonnal, mis avab Euroopa rikkaliku ajaloo ja kultuuri väravad ning laseb sul astuda loo sisse. Broneeri oma unustamatu seiklus juba täna ja avasta maailm, kus igal nurgal peitub lugu, igal tänaval kajab ajalugu ning iga kogemus on täis vaimustust ja avastamisrõõmu.

Kontakt

WALKS IN EUROPE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina S.

Väga professionaalne teenindus!

- Marko T.

Tänan meeldejääva kogemuse eest!

- Karol P.

Giid oli väga sõbralik ja informatiivne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

WALKS IN EUROPE OÜ tegevusaruanne 2023

Tegutseme Euroopa ajaloolises ja kultuurilises pealinnas ning meil on hea meel tutvustada Walks in Europe'i 2023. aasta tegevusaruannet. Oleme jätkuvalt pühendunud erakordsete ekspertide juhitud jalutuskäikude pakkumisele kogu Euroopas, pakkudes privilegeeritud sissepääsu, väikeste rühmade kogemusi ja teadlikke giide. See aruanne toob esile meie viimase aasta peamised tegevused ja saavutused. Kogemused ja areng: 2023. aastal jätkas Walks in Europe meie hinnatud külalistele unustamatute jalutuskäikude kureerimist ja pakkumist. Saime oma klientidelt suurepäraseid hinnanguid, mis peegeldavad

Dropdown

kõik artiklid

5 peidetud pärli tallinna vanalinnas

Ajaloolise hõnguga ja keskaegse võluga Tallinna vanalinn on UNESCO maailmapärandi nimistus ja võlub külastajaid üle kogu maailma. Kuigi munakivitänavad ja kõrgu
ssb.ee
Ajaloolise hõnguga ja keskaegse võluga Tallinna vanalinn on UNESCO maailmapärandi nimistus ja võlub külastajaid üle kogu maailma. Kuigi munakivitänavad ja kõrguvad tornid on turistide poolt hästi läbi käidud, on siiski mitmeid peidetud pärle, mida kultuuriliselt uudishimulik reisija saab avastada. Siin on viis sellist aaret, mis lubavad autentset kogemust Tallinna rikkalikust pärandist. 1. Taani Kuninga Aed Toompea mäe taga asuv Taani Kuninga Aed on koht, kus legendi järgi langes Taani lipp taevast alla Lindanise lahingu ajal 1219. aastal. See rahulik aed on ajaloohuviliste varjupaik.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.