Rohkema info nägemiseks:

MAHE EERIKSAARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Igal teesegul on oma eriline lugu, oma vägi, mis kosutab sinu tervist või toetab vaimset tasakaalu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus looduse tervendav jõud on püütud igasse lehte ja marja. MAHE EERIKSAARE OÜ usub maa toitvasse jõusse ja aastaaegade õrnasse tasakaalu. Meie teekond algab Eeriksaare rohelistest põldudest, kus muld on rikas ajaloo ja traditsiooni poolest.

Meie mahe marjatee kollektsioon on tunnistus looduse mitmekesisusest ja rikkusest. Iga segu on maitsete sümfoonia, hoolikalt loodud, et pakkuda naudingut teie meeltele ja terviklikku kogemust. Päikesest paitatud marjadest kuni aromaatsete ürtideni, meie teed on tähistus maa heldetest kingitustest.

Meie teede puhtuse ja olemuse säilitamiseks pakume neid teena purgis - meetod, mis hoiab õhu väljas ja värskuse sees. See tagab, et iga teie valmistatud tass on sama maitsekas ja aromaatne, nagu loodus on ette näinud. Meie purgid kaitsevad teed ka niiskuse ja väliste lõhnade eest, säilitades selle kvaliteeti ja pikendades säilivusaega.

Meie mahe ürtiteed on kõige originaalsemate ja üllatavamate segude kollektsioon. Lisaks nende meeldivale maitsele on need teed valitud nende arvukate tervisele kasulike omaduste ja toimete tõttu, toetades teie keha tugevust ja heaolu.

Meie brändi südames on Eeriksaare Tee Talu, kus austame maad ja mulda, mis ei ole mitte ainult meie teede aluseks, vaid ka meie pärandiks. Me kasvatame oma teetaimi iidsetel niitudel, mis on nüüd uue energiaga elustatud, mis on pärit meie esivanematelt koos nende põllumajandustarkusega.

Oleme pühendunud looduse eest hoolitsemisele, mõistes, et nii hoolitseme oma kogukonna ja klientide tervise ja heaolu eest. Meie koostisosad õitsevad puhtas Põhjamaa looduses, mida kujundavad neli erinevat aastaaega, igaüks andes oma iseloomu meie teedele.

Meie teed kasvatatakse armastusega ja korjatakse käsitsi, et tagada kõrgeim kvaliteet. See põhjalik protsess peegeldab meie pühendumust tipptasemele ja meie austust loodusmaailma vastu.

Alustage teekonda meiega, nautige tugevaid maitseid ja omaks võtke meie mahe-teede tervendav jõud. Kogege erinevust iga sõõmuga – erinevust, mis mitte ainult ei maitse hästi, vaid teeb ka head.

Anduge looduse puhtale, võimsale ja rahulikule olemusele. Tere tulemast MAHE EERIKSAARE OÜ perre – kus iga tee räägib loo ja iga tass on teekond.

vaata lisaks!

MAHE EERIKSAARE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina L.

Marjateed on imelised!

- Kadi T.

Purgitee säilitab maitse ideaalselt.

- Karin K.

Ma olen ürditee fänn!

- Liina L.

Marjateed on imelised!

- Kadi T.

Purgitee säilitab maitse ideaalselt.

- Karin K.

Ma olen ürditee fänn!

5 põhjust, miks eelistada teed purgis

Tee on olnud sajandeid armastatud jook, pakkudes lohutust, tervise eeliseid ja rahulikku hetke meie kiiretes eludes. MAHE EERIKSAARE OÜ viib selle traditsiooni järgmisele tasemele, pakkudes kõrgekvaliteedilist teed purgis, ühendades tee rikka pärandi kaasaegsete, jätkusuutlike praktikatega. Siin on viis veenvat põhjust, miks valida oma järgmiseks tassitäieks tee purgis. Põhjus 1: Suurenenud värskus ja maitse Meie tee purgis on kohe pärast segamist suletud, tagades, et õrnad maitsed ja aroomid on ideaalselt säilinud. See protsess hoiab tee värskuse pakendamise hetkest kuni selle jõudmiseni

Dropdown

kõik artiklid

Orgaaniliste ürtide teede tervendav jõud

Orgaanilised ürtide teed ei ole lihtsalt joogid, need on kogemus, mis ühendab meid loodusliku maailmaga. Termin 'orgaaniline' tähistab pühendumust põllumajandus
ssb.ee
Orgaanilised ürtide teed ei ole lihtsalt joogid, need on kogemus, mis ühendab meid loodusliku maailmaga. Termin 'orgaaniline' tähistab pühendumust põllumajanduslikele praktikatele, mis austavad maad ja püüavad säilitada selle tervist ja bioloogilist mitmekesisust. Orgaaniline põllumajandus väldib sünteetiliste pestitsiidide ja väetiste kasutamist, tagades, et teie tees olevad ürdid on puhtad ja vabad kahjulikest kemikaalidest. Sajandeid on kultuurid üle kogu maailma pöördunud ürtide teede poole nende ravivate omaduste tõttu. Alates iidsetest egiptlastest kuni Hiina dünastiateni on ürtide teed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.