Rohkema info nägemiseks:

ALTERO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2123; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALTERO OÜ kohta arvamuslugu!"

ALTERO OÜ hetkeolukord

Juba 2123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 51 korda.

Tegevusaruanne 2022

LoanFiner OÜ on asutatud jaanuaris 2017.a. LoanFiner OÜ uueks nimeks sai 2020.aastal OÜ Altero. Ettevõtte põhitegevuseks on krediidivahendus.

Finantsinspektsiooni juhatuse 07.08.2017 otsusega nr.4.1-1/110 väljastati ettevõttele kreiidivahendaja tegevusluba.

Eraisikutele mõeldud laenumaaklerteenuse pakkumisega alustati 2019. aasta teisel poolaastal.

Altero OÜ on maaklertüüpi ettevõte, tegutsedes laenude vahendamise valdkonnas. Altero vahendab väike-, auto- ja ärilaene ning refinantseerimist ja laenude ühendamist. Suuremaid investeeringuid möödunud aruandeaastal tehtud ei ole. Möödunud aruandeaastal on renditud töötajatele kontoripind ja soetatud tööks vajalikke vahendeid. Plaanis on suurendada ettevõtte töötajate arvu ja panustada rohkem turundusse, et tõsta lõpptarbijate teadlikkust pakutavast teenusest.

2022.aastal vahendas OÜ Altero tarbijatele 1 615 laenu ( 2021 1 205 laenu).

OÜ Altero olulisemad majandusnäitajad (eurodes): 2022 2021

Müügitulu 363 137 186 380

Aruandeaasta kasum/kahjum 56 881 -52 586

Omakapital 80 494 23 613

EBITDA 57 941 -50 128

Maksevõime üldine tase 2,44 3,53

Esitatud finantsnäitajate leidmisel kasutatud valemid:

EBITDA = ärikasum + põhivara kulum ja väärtuse langus

Maksevõime üldine tase = käibevara/lühiajalised kohustused

Eesti Panga värskes prognoosis on kirjas, et Eesti majandus on seni olnud keskmisest paremas seisus. Vaatamata elukalliduse kiirele tõusule jäi tarbijate reaktsioon kõrgetele hindadele sügiseni tagasihoidlikuks ning tarbimine suurenes nii eurodes mõõdetuna kui ka koguseliselt.

Negatiivse poole pealt kiirenes inflatsioon, mille peamiseks veduriks oli energiahindade järsk kasv. Üldiselt makromajanduslik mõju ettevõtte tulemustele oli tavapärane. Aruande koostamise perioodil on inflatsioon oluliselt hoogustunud, mis on viinud reaalpalkade vähenemiseni. Majanduse väljavaadetele lisab ebakindlust jätkuv sõjategevus Ukrainas.

Altero OÜ keskkonnamõjud on sarnased mistahes muu kontorit pidava ettevõtte omaga.

Aruandeaastal ja aruande koostamise perioodil valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside risk ei ole ettevõttele otsest mõju avaldanud.

Pigem on mõju olnud kaudne kuivõrd juba olemasolevate laenude teenindamine on muutunud kallimaks ning seetõttu lükatakse suuremad ostud ja selleks vajamineva krediidi võtmine hilisemale perioodile.

2023. aastal plaanitakse eraisikutele mõeldud laenumaaklerteenust pakkuda suuremas mahus.

ALTERO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.