Rohkema info nägemiseks:

METAL AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1521; jälgijaid - 3. Arvustusi - 5; Artikleid 2+ "Kirjuta METAL AUTO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Metal Auto OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetset avariijärgset remondi teenust sõiduautodele ja väikebussidele. Meie peamine tegevusala hõlmab kere-, värvi- ja taastamistöid, samuti liikluskahjude otsekäsitlust, et teie auto saaks kiirelt ja professionaalselt korda.

Meie meeskond koosneb oma ala spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus ja kes kasutavad ainult parimaid materjale ning kaasaegset tehnikat. Meie teenuste hulka kuuluvad kerevenitus ja -tööd, värvitööd, klaaskiud- ja plastikdetailide taastamine, samuti erinevad lukksepatööd. Pakume ka autopesu, keemilist pesu, poleerimist ja püsivahatamist. Meie salongis on saadaval kõik vajalikud teenused teie auto hoolduseks ja parandamiseks.

Eriliselt panustame liikluskahjude otsekäsitlusele, mis tähendab, et te ei pea oma autoga kindlustusseltsi minema, vaid saate kogu protsessi läbi viia meie juures. Täidame kõik vajalikud dokumendid, teeme pildid ja edastame need otse kindlustusseltsile. Meie prioriteediks on paindlikkus, kvaliteet ja kliendisõbralikkus, et teie kogemus meie teenustega oleks võimalikult mugav ja sujuv.

Metal Auto OÜ on teie usaldusväärne partner, kes seisab kvaliteedi ja professionaalsuse eest.

kodulehele

METAL AUTO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.