Rohkema info nägemiseks:

TOOLAMAA AED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie istikute valik on mitmekülgne ja hoolikalt valitud, tagades teile parima võimaliku aluse edukaks taimede kasvatamiseks. Asume Räpina vallas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud taime- ja istikukasvatusele ning meie meeskonnas töötavad kirglikud aednikud, kellel on aastatepikkune kogemus ja armastus taimede vastu. Oleme pühendunud sellele, et tuua ilu ja loodus lähemale teie aeda ning aidata teil luua unikaalseid ja kauneid väliruume.

Taime- ja istikukasvatus

Meie põhitegevusala keskendub taime- ja istikukasvatusele. Pakume laias valikus erinevaid taimi ja istikuid, mis sobivad erinevatesse aedadesse ja kliimatingimustesse. Olenemata sellest, kas soovite luua lilleaia, köögiviljaaia, haljastada oma õue või istutada puud ja põõsad, leiame teie vajadustele sobivad taimed.

Meie istikud on hoolikalt valitud ja hooldatud, et tagada nende tervislikkus ja elujõulisus. Pakume mitmesuguseid taimi, sealhulgas dekoratiivlilli, puuviljapuid, marjapõõsaid, maitsetaimi ja palju muud. Oleme pidevalt kursis uusimate aiatrendide ja taimekasvatuse meetoditega, et pakkuda teile parimaid lahendusi.

Lisaks taimede ja istikute müügile oleme valmis jagama oma teadmisi ja nõuandeid, et aidata teil oma aeda kaunimaks muuta. Meie eesmärk on aidata teil saavutada oma aia potentsiaal ja luua keskkond, kus saate lõõgastuda, nautida loodust ning luua erilisi hetki oma pere ja sõpradega.

Oleme uhked oma kire ja pühendumuse üle taimede kasvatamisele ning soovime jagada oma armastust aedade ja looduse vastu ka teiega. Kui otsite kvaliteetseid taimi ja istikuid ning professionaalset nõustamist, siis olete meie juures õiges kohas. Lase meil aidata teil oma aed muuta unikaalseks ja ilusaks paigaks, kus saate luua erilisi mälestusi ja nautida looduse ilu.

Tutvuge meiega lähemalt juba täna!

Vaata rohkem

TOOLAMAA AED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kersti K.

Teie pakutavad istikud on alati tervislikud ja hästi hooldatud ning minu taimekasvatusettevõtte jaoks on see olnud hindamatu ressurss.

- Margus P.

Teie istikud on alati kõrge kvaliteediga ning teie ekspertteadmised on olnud meile hindamatuks abiks! Suured tänud Teile!

- Mari-Liis K.

Teie ettevõte on olnud minu esimene valik istikute ostmisel juba aastaid ning te pole mind kunagi alt vedanud. Suur tänud meeskonnale!

Millised on aedhortensiate erinevad värvivariatsioonid ning millist neist valida?

Aedhortensiad (Hydrangea macrophylla) on aiasõprade seas üks armastatumaid põõsaid, mis pakuvad suurepärast ilu ja võimalusi aia kujundamisel. Nende suured ja lopsakad õied on tuntud oma mitmekesiste värvivariatsioonide poolest, mis muudavad need taimed tõeliselt silmapaistvaks. Kui olete huvitatud aedhortensiatest, kuid kaalute, millist värvi valida, siis see artikkel aitab teil mõista erinevate värvivariatsioonide tähendust ning leida selle, mis sobib teie aeda ja eelistustega kõige paremini. Sinine hortensia: Sinised aedhortensiad on ühed kõige populaarsemad. Nende sinine värv on

Dropdown

kõik artiklid

Millised on parimad sirelite sordid?

Sirelid, oma õrnade ja lõhnarikaste õitega, on aednike ja aiahuviliste seas väga populaarsed. Nende võluvate põõsaste istutamine ja hooldamine võib lisada teie
ssb.ee
Sirelid, oma õrnade ja lõhnarikaste õitega, on aednike ja aiahuviliste seas väga populaarsed. Nende võluvate põõsaste istutamine ja hooldamine võib lisada teie aiale kauni visuaalse elemendi ning meeldiva aroomi. Kuid enne kui hakkate sireleid istutama, on oluline teada, millised sordid sobivad kõige paremini teie piirkonna kliimasse ja aeda. Selles artiklis vaatleme mõningaid parimaid sirelisorte ning jagame nõuandeid nende hooldamiseks. Parimad sirelisordid: Harilik sirel (Syringa vulgaris): Harilik sirel on üks levinumaid sirelisorte, mis on tuntud oma lillakate õite poolest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.