Rohkema info nägemiseks:

OLIVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1614; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta OLIVER OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Villa Oliverisse, kus ajalugu ja lõõgastus põimuvad, et pakkuda teile unustamatut suvepuhkust. Asudes võluvas Pärnu rannarajoonis aastast 1878, on meie villa kiviviske kaugusel Pärnu pehmetest liivarandadest ja vaid 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel elavast linnasüdamest. Vaid 5 minuti kaugusel lopsakast Munamäe pargist, on Villa Oliver ideaalselt paigutatud nii rahu kui seikluste jaoks.

Villa Oliveris usume kogemuste loomisse, mis rõõmustavad kogu perekonda. Meie aed on koduks võluvale Oliveri aiakohvikule, õunapuude all asuvale oaasile, kus pered ja nende karvased sõbrad on alati teretulnud. Veinisõpradele pakume Supeluse vinoteegi erakordseid valikuid ja meie väikestele külalistele lubab Oliveri jäätisekohvik magusat maiust koos oma jäätisevalikuga.

Meie menüü Oliveri Aiakohvikus on meie kvaliteedi ja mitmekesisuse pühendumuse tunnistus. Alates mahlastest steikidest ja värsketest salatitest kuni maitsvate suupisteteni nagu meie kuulus ahjus küpsetatud šašlõkk ja mahlane veiselihaburger, on midagi, mis rahuldab iga maitset. Ja neile, kes otsivad rohkem ühiseid söögikogemusi, on meie suupistevaagen jagamiseks ideaalne. Päikeseloojangul nautige elava muusika õhkkonda, mis täidab õhku, luues täiusliku tausta teie söögikogemusele.

Olgu teie otsingutes rahulik pärastlõuna hea toidu ja looduse seltsis või õhtu kulinaarsete naudingute ja meelelahutusega, Villa Oliver on teie sihtkoht. Meie uksed on avatud kõigile, kes otsivad suvepuhkust südamega.

Külastage meid aadressil Supeluse 1, Pärnu, või võtke ühendust aadressil oliveriaiakohvik@gmail.com või helistades +372 5349 7794. Jälgige meid Facebookis ja Instagramis, et olla kursis meie viimaste pakkumiste ja üritustega. Haarake suve vaimust Villa Oliveris, kus iga külastus on peatükk meie loost.

vaata lisaks!

OLIVER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Alari M.

Väga hea teenindus ja mega hea šašlõkk

- Kaisa A.

Ülikiire teenindus, jõudsime vaevu lauda istuda, kui juba toodi maitsvad praed. Äge ja omanäoline koht! 🙂

- Ülle K.

Lastega peredele super koht!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

OLIVER OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Oliver alustas tegevust 2017 aasta maikuus toitlustusalal ja tegeles aiakohviku majandamisega. Oliveri aiakohvik tegutseb aadressil Supeluse 1, Pärnu. Ettevõte tegutseb ainult suvehooajal. Peamine tegevusala on toitlustus kohvikus, vähesel määral tegutseb ettevõte ka reklaampinna ja ruumide rentimisega. Püsivaid palgalisi töölepingulisi töötajaid on ettevõttel 1, suveperioodil palgatakse kohvikusse ajutisi töötajaid osalise koormusega. Madalhooajal renditakse tööjõudu teisele ettevõttele. Võlaõigusliku lepinguga on aastarigselt tööl juhatuse liige. Firma on jätkusuutlik 2024 aastal.

Dropdown

kõik artiklid

Meie mahlase veiselihaburgeri saladusretsept

OLIVER OÜ-s, mis asub Pärnu südames, oleme uhked, et pakume kulinaarset elamust, mis paitab maitsemeeli ja soojendab hinge. Meie parima burgeri otsing on viinud
ssb.ee
OLIVER OÜ-s, mis asub Pärnu südames, oleme uhked, et pakume kulinaarset elamust, mis paitab maitsemeeli ja soojendab hinge. Meie parima burgeri otsing on viinud meid retseptini, mis on nii traditsioonide austamine kui ka kulinaarse innovatsiooni tunnistus. Aastaid oleme püüdnud luua burgerit, mis paistaks silma Pärnu kiire toidumaastiku seas. Meie teekond on olnud kirglik, täpne ja kvaliteedi järelejätmatu tagaajamine. OLIVER OÜ ühendab Pärnu ajaloolise õhustiku kaasaegse lähenemisega einestamisele. Meie burgerid on selle eetose peegeldus, pakkudes maitset, mis on ajatu ja kaasaegne.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.