OLIVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OLIVER OÜ-s, mis asub Pärnu südames, oleme uhked, et pakume kulinaarset elamust, mis paitab maitsemeeli ja soojendab hinge. Meie parima burgeri otsing on viinud

Meie mahlase veiselihaburgeri saladusretsept

OLIVER OÜ-s, mis asub Pärnu südames, oleme uhked, et pakume kulinaarset elamust, mis paitab maitsemeeli ja soojendab hinge. Meie parima burgeri otsing on viinud meid retseptini, mis on nii traditsioonide austamine kui ka kulinaarse innovatsiooni tunnistus.

Aastaid oleme püüdnud luua burgerit, mis paistaks silma Pärnu kiire toidumaastiku seas. Meie teekond on olnud kirglik, täpne ja kvaliteedi järelejätmatu tagaajamine.

OLIVER OÜ ühendab Pärnu ajaloolise õhustiku kaasaegse lähenemisega einestamisele. Meie burgerid on selle eetose peegeldus, pakkudes maitset, mis on ajatu ja kaasaegne.

Koostisosad, mis teevad meie burgeri eriliseks

Meie veiselihaburgerid algavad parimatest kohalikult hangitud veiseliha lõigetest, mis on valitud nende maitse ja mahlakuse järgi. Liha jahvatatakse kohapeal, et tagada täiuslik tekstuur ja värskus.

Burgeritele lisatavad köögiviljad korjatakse kohalikelt farmidelt, tagades, et iga amps on täis värskuse ja maitse rikkust, mis on võimalik ainult värskelt korjatud toodanguga.

Liha maitsestatakse erilise ürtide ja maitseainete seguga, mis on hoolikalt valitud, et tõsta esile veiseliha loomulikke maitseid ilma neid üle varjutamata.

Meie salakaste, mis on põlvest põlve edasi antud, on meie burgeri kroonijuveel. See perepärand lisab kirjeldamatu sügavuse maitsele, mis on saanud OLIVER OÜ burgerielamuse tunnusjooneks.

Parima veiselihaburgeri valmistamise kunst

Burgeri täiuslikuks küpsetamine on kunst, mis nõuab täpsust. Me pöörame suurt tähelepanu temperatuurile ja ajastusele, et tagada, et iga burger oleks mahlane ja küpsetatud ideaalse küpsusastmeni.

Meie kokad on grillimise kunstis osavad, kasutades aastate jooksul lihvitud tehnikaid, mis annavad meie burgeritele eristuva kõrbemaitselise ja maitse, mida ei saa jäljendada.

Meie burgeri kokkupanek on hoolikas protsess. Iga koostisosa kihtimine toimub kindlas järjekorras, et luua harmooniline maitsete ja tekstuuride segu, mis teeb iga ampsu unustamatuks.

Miks meie burger Pärnus silma paistab

Meie pühendumus kvaliteedile ja värskusele on kõikumatu, mistõttu on meie burgerid omandanud maine kui linna parimad. Meie pühendumus kasutada ainult kõige värskemaid koostisosi on lubadus, mida me iga serveeritud roaga peame.

OLIVER OÜ-s ei ole tähtis ainult toit; tähtis on kogemus. Me püüdleme selle poole, et luua einestamisatmosfäär, mis on sama meeldejääv kui meie menüü maitsed.

Me usume kogukonnaga suhtlemisse ja osaleme sageli kohalikel üritustel ja koostööprojektides, tugevdades veelgi oma positsiooni armastatud kohaliku söögikohana, mida saavad nautida nii kohalikud elanikud kui ka turistid.

Igatsed kohaliku traditsiooni maitset kaasaegse keerdkäiguga? Avasta saladus meie mahlase veiselihaburgeri taga OLIVER OÜ-s, kus iga amps jutustab loo.

vaata lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Juhend peresõbralikuks einestamiseks pärnus

Pärnu, tuntud oma kaunite randade ja lõõgastava atmosfääri poolest, on ka peredele, kes soovivad koos einestada, tõeline pelgupaik. Mitmekesised restoranid, mis
ssb.ee
Pärnu, tuntud oma kaunite randade ja lõõgastava atmosfääri poolest, on ka peredele, kes soovivad koos einestada, tõeline pelgupaik. Mitmekesised restoranid, mis on mõeldud nii täiskasvanutele kui ka lastele, pakuvad Pärnus einestamiskogemust, mis on vanematele nauditav ja stressivaba ning lastele lõbus. Pärnu rahulik õhkkond koos rikka kultuuripärandiga teeb sellest ideaalse sihtkoha peredele. Linna söögikohtade maastik peegeldab seda, pakkudes ettevõtteid, mis tervitavad lapsi avasüli, pakkudes menüüsid ja mugavusi, mis on kujundatud nooremale rahvahulgale. Peresõbralik restoran pakub

OLIVER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Oliver alustas tegevust 2017 aasta maikuus toitlustusalal ja tegeles aiakohviku majandamisega. Oliveri aiakohvik tegutseb aadressil  Supeluse 1, Pärnu.  Ette
ssb.ee
OÜ Oliver alustas tegevust 2017 aasta maikuus toitlustusalal ja tegeles aiakohviku majandamisega. Oliveri aiakohvik tegutseb aadressil Supeluse 1, Pärnu. Ettevõte tegutseb ainult suvehooajal. Peamine tegevusala on toitlustus kohvikus, vähesel määral tegutseb ettevõte ka reklaampinna ja ruumide rentimisega. Püsivaid palgalisi töölepingulisi töötajaid on ettevõttel 1, suveperioodil palgatakse kohvikusse ajutisi töötajaid osalise koormusega. Madalhooajal renditakse tööjõudu teisele ettevõttele. Võlaõigusliku lepinguga on aastarigselt tööl juhatuse liige. Firma on jätkusuutlik 2023 aastal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.