Rohkema info nägemiseks:

PUREST BRANDS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 213; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PUREST BRANDS OÜ kohta arvamuslugu!"

PUREST BRANDS OÜ hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Aastal 2023 jätkas Purest Brands OÜ oma missiooni pakkuda klientidele parimat looduslikku nahahooldust, tuginedes Eesti looduskosmeetikale ja uuenduslikule tehnoloogiale. Purest Brands OÜ tugevdas oma positsiooni Eesti looduskosmeetika turul kvaliteetsete, keskkonnasõbralike ja personaliseeritud iluteenustega ning kasvatas müügitulu ja kasumit.

Lisaks investeeris Purest Brands OÜ uutesse seadmetesse ja tehnoloogiatesse, et muuta teenuse protsesse tõhusamaks. Ettevõte tegi ka strateegilisi muudatusi, et laiendada oma tegevust uutele turgudele. Teenuste portfell - näohooldused, maniküürid, pediküürid, massaažid, kulmude ja ripsmete hooldused, kehahooldused, meeste hooldused ja näonaha analüüs tehisintellekti abil - on pidevalt arenenud, pakkudes klientidele laia valikut võimalusi oma ilurutiinide mitmekesistamiseks. Samuti tutvustas ettevõte 2023 aastal uusi teenuseid, mis pälvisid ka mitmeid iluauhindu.

Aastal 2024 keskendub Purest Brands OÜ jätkuvalt innovatsioonile ja kvaliteedile. Ettevõte plaanib laiendada oma teenuste ja toodete valikut, pakkudes veelgi rohkem võimalusi personaliseeritud ja keskkonnasõbralikuks nahahoolduseks. Tulevikuplaanide hulka kuuluvad jätkuvalt investeeringud tehnoloogiasse, et parandada ettevõtte tõhusust ja laiendada tegevust uutesse valdkondadesse.

Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on Juuksuri- ja muu iluteenindus (96021).

PUREST BRANDS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.