Rohkema info nägemiseks:

DIAMENO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 171; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DIAMENO OÜ kohta arvamuslugu!"

DIAMENO OÜ hetkeolukord

Juba 171 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

TEGEVUSARUANNE 2023

Kokkuvõte 2023. aastal keskendus Diameno OÜ nii pikaajaliste klientide kui ka uute klientide teenindamisele Euroopa

Liidu piires. Selline strateegiline lähenemine viis ettevõtte majandusolukorra stabiliseerumiseni. Ettevõte tegeleb peamiselt uurimisteenuste, haldustoe ning oluliste teenuste ja infrastruktuuri pakkumisega teistele kontserni ettevõtetele. Need ühised jõupingutused on seadnud Diameno OÜ jätkusuutliku kasvu ja tegevuse tõhususe poole.

Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on äriettevõtete nõustamine ja juhtimisalane nõustamine. Müügitulu 2023. aastal oli 124 351 eurot. 2023. aastal töötas ettevõttes kaks palgalist töötajat ning tööjõukulud olid 48 024 eurot. Ettevõte 2023. aasta kasum oli 20 466 eurot.

Üksikasjalik tegevuste ülevaade 1. Klienditeenindus ja majanduse stabiliseerimine l Kliendi kaasamine: Diameno OÜ hoidis edukalt suhteid olemasolevate klientidega ja kaasas uusi kliente erinevatest EL riikidest. Keskendumine kvaliteetsete teenuste pakkumisele aitas kaasa klientide rahulolule ja hoidmisele. Tugevate ja usaldusväärsete partnerlussuhete edendamisega on Diameno OÜ loonud tugeva kliendibaasi, mis toetab tema majanduslikku stabiilsust.

l Majanduslik mõju: ettevõtte strateegiline keskendumine järjepidevale ja kvaliteetsele klienditeenindusele tõi kaasa majandusolukorra stabiliseerumise. Selline lähenemine on taganud stabiilse tuluvoo ning pannud tugeva aluse edasisele kasvule ja arengule, positsioneerides Diameno OÜ turul usaldusväärse teenusepakkujana.

2. Teenuste portfell l Uuringuteenused: Märkimisväärne osa Diameno OÜ 2023. aasta tegevusest hõlmas igakülgsete uurimisteenuste pakkumist, mis on kohandatud kliendi konkreetsetele vajadustele. Need teenused hõlmasid turuanalüüsi, konkurentsiteavet ja andmepõhiseid teadmisi, mis aitasid klientidel teha teadlikke äriotsuseid.

Uurimisrühm tegi tihedat koostööd klientidega, et mõista nende konkreetseid vajadusi, ja koostas kohandatud aruandeid, mis käsitlesid peamisi äriprobleeme ja -võimalusi.

l Haldusteenused: Lisaks uuringutele pakkus Diameno OÜ olulisi haldustugiteenuseid. Nende hulka kuulusid back-office toimingud, dokumendihaldus, vastavuse jälgimine ja muud olulised haldusfunktsioonid, mis suurendasid klientide tegevuse tõhusust. Haldusmeeskond tagas, et kogu kliendi dokumentatsiooni käsitletakse turvaliselt ja tõhusalt, järgides kõrgeid konfidentsiaalsus- ja täpsusstandardeid.

l Infrastruktuur ja tugi kontserni ettevõtetele: Diameno OÜ mängis olulist rolli teiste Diameno kontserni kuuluvate ettevõtete toetamisel, pakkudes vajalikke teenuseid ja infrastruktuuri. See hõlmas järgmist: l IT tugi ja juhtimine: IT-osakond haldas tehnoloogilist infrastruktuuri, tagades, et kõik süsteemid on ajakohased, turvalised ja tõhusad. See hõlmas serverite, võrkude ja küberturvalisuse meetmete haldamist tundlike andmete kaitsmiseks ja sujuva toimimise tagamiseks.

l Finants- ja raamatupidamisteenused: finantsmeeskond pakkus kontserni ettevõtetele igakülgseid raamatupidamis- ja finantsjuhtimisteenuseid. See hõlmas raamatupidamist, finantsaruandlust, eelarve planeerimist ja maksukuulekust, tagades, et kogu finantstegevus toimub vastavalt regulatiivsetele nõuetele.

DIAMENO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.