Rohkema info nägemiseks:

VELTRON INTERNATIONAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2371; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VELTRON INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

VELTRON INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 2371 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üldine ülevaade 2022. aastal on jätkas ettevõte seniste tegevusvaldkondadega, millega tegutseti varsematel aastatel.

Tootevalikus on elektritõukerattad, jahutid, soojuskiirgur ahjud, terrassisoojendid ja grillitooted.

Valikus on ka akuaiatehnikat.

Kasvatasime elektriliste tõukerataste müügimahtusid, suurenes ka eksport. Grillitoodete ja aiatehnika müügimaht püsis stabiilsena võrreldes varasema aastaga. Oma bränd Blackstone keraamiliste grillide müüke suutsime kasvatada ja on leidnud turul tarbijaskonna ja see on kasvus.

Siseturul oli mõningane langus elektriliste kütteseadmetega, mille tingis drastiline elektrihinnatõus.

Peamine eesmärk oli alustada eksporti Ameerika Ühendriikide suunal. Kahjuks osutusid

Ameerikas laboris UL sertifikaatide saamiseks tehtavate seadmete testimised aega nõudvamaks kui algselt plaanisime ning see on lükkunud edasi.

Aasta lõpus sõlmisime eksklusiivse importerlepingu elektrimopeedide brändiga Talaria. Leping tagab Balti riikide müügiõiguse pikemaks perioodiks.

Seoses elektrihinna tõusuga ja kütteperioodi saabumisega sügisel suutsime kasvatada infrapuna soojuskiirgurahjude müügimahtusid nii Eestis kui ekspordi turgudel. Kütte seadmed kasutavad vedelkütus ja tarbivad väga vähesel määral elektrit. Kütteseadmeid hakati kasutama lisakütteks ladudes, tootmishallides.

Külastasime Rootsi ja Norra messe. Jätkame ka 2023 aasta rahvusvahelistel messidel osalemist, et leida partnereid teiste riikide turgudele.

Kokkuvõttes oli 2022. majandusaasta prognoosituga sama. Hulgi- ja ekspordimüügimahu kasv tuli peamiselt Soomest, Norrast ja Eestist elektritõukerataste ja soojusrkiirgurahjude müükide kaudu.

Varasematel majandusaastatel on ettevõte kaasanud käibekapitali ja jätkab ka tulevikus

VELTRON INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.