Rohkema info nägemiseks:

ANIJA MÕISA HALDUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 725; jälgijaid - 21. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ANIJA MÕISA HALDUS kohta arvamuslugu!"

ANIJA MÕISA HALDUS SA hetkeolukord

Juba 725 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldandmed nSihtasutus (edaspidi SA) Anija Mõisa Haldus asutaja on Anija vald Anija Vallavolikogu otsusega 18.12.2008 nr. 483. Sihtasutus on asutatud määramata ajaks. Sihtasutus tegutseb avalikes huvides. Sihtasutusel ei ole liikmeid.

Sihtasutus on eraõiguslik juriidiline isik, mis haldab, valdab, kasutab ja käsutab vara vastavalt sihtasutuse pädevusele, võtab vastu, säilitab ja käsutab rahalisi vahendeid, annetusi ja kinke, kasutab neid, maksab välja või annetab oma tegutsemisest saadavat tulu või selle põhiosa oma põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks ning juhindub oma tegevuses Eesti Vabariigi seadustest, asutamise otsusest, muudest sellekohastest õigusaktidest.

Sihtasutuse juhtimine

Sihtasutuse juhtorganiteks on nõukogu ja juhatus.

Sihtasutuse nõukogu kavandab sihtasutuse tegevust, korraldab sihtasutuse juhtimist ja teostab järelevalvet tema tegevuse üle. Nõukogul on kolm kuni viis liiget. Nõukogu koosolekud toimuvad vastavalt vajadusele, kuid mitte harvem kui üks kord kolme kuu jooksul. Nõukogu otsus on vastu võetud, kui selle poolt hääletas üle poole koosolekul osalenud nõukogu liikmetest. Kui hääled jagunevad võrdselt, on otsustavaks koosoleku juhataja hääl. Nõukogu võib teha otsuse koosolekut kokku kutsumata kui otsuse poolt on kirjalikult kõik nõukogu liikmed. Nõukogu koosolek protokollitakse ning protokolliline otsus on juhatusele aluseks vastavate lepingute sõlmimiseks ning tehingute tegemiseks.

Sihtasutuse igapäevast tegevust juhib, koordineerib ja esindab juhatus, mis koosneb kahest liikmest.

Sihtasutuse tegevus

Sihtasutuse eesmärgiks on Anija mõisakompleksi ajaloolise pärandi väärtustamine ja selle taaskasutusse võtmine integreerimise teel küla, valla ja piirkonna kultuuriellu kaasaegsetes funktsioonides, samuti Anija Vallavalitsusele Anija mõisakompleksi koosseisu kuuluva kinnisvara ja ehitiste, rajatiste ning mitteeluruumide haldamine, restaureerimine, uute hoonete, rajatiste ehitamine.

Sihtasutuse põhiülesanded eesmärgi saavutamiseks: - sihtasutuse majandustegevuse arendamine; - mõisakompleksi- ja vabaajavõimaluste väljaarendamine ning mitmekesistamine; - mõisakompleksi puhke- ja turismiobjektide tugiinfrastruktuuri väljaarendamine; - välisinvesteeringute kaasamine, sihtotstarbeliste toetuste ja eraldiste taotlemine ning hankimine sihtasutusele ja sihtasutusega seotud projektidele küla, valla ja piirkonna arendamiseks kooskõlas vastavate arengukavadega; - sihtasutuste, äriettevõtete, kohalike omavalitsuste, kolmanda sektori erinevate organisatsioonide ning eraisikute kaasamine sihtasutuse eesmärkide saavutamiseks.

Mõis koos pargiga on kogu mõisakultuuri pärandist terviklikku ülevaadet andev keskus, kus ükski ajastu ei ole teisest tähtsam. Anija mõis väärtustab unustatud vana, külastajatele näidatakse kadunud aegade säilinud kihte, kus on nii hiilgust kui ka argisust.

Mõisa motoks on "Lihtsuse võlu". EL toetuse abil restaureeriti peahoone ja ait ning mõis avati külastuskeskusena 2020. aasta augustis.

2022. aastal keskenduti viiele olulisemale eesmärgile: 1) elamuslik (mõis pakub igaühele midagi); 2) hariduslik (koostöö koolidega); 3) halduslik (mõisakompleksi arendamine ja säilimise tagamine); 4) kogukondlik (vallaelanike kaasamine mõisa tegevustesse);

ANIJA MÕISA HALDUS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.