Rohkema info nägemiseks:

LAIL DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 84; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAIL DESIGN OÜ kohta arvamuslugu!"

LAIL DESIGN OÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tegemist on väikeettevõttega, mis on spetsialiseerunud imetamisriiete disainimisele ja tootmisele Eestis. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda mugavaid ja eeskätt moodsaid rõivaid noortele emadele.

Ettevõtte poolt pakutavad tooted on loodud pidades silmas hetkel moes olevaid suundi ja kohandatud imetamissõbralikuks. See muudabki antud ettevõtte turul olevatest erinevaks, kuna olemasolevad ettevõtted keskenduvad eeskätt imetamisele ning jätavad moekuse kõrvale.

Ettevõte loodi 2017 aasta detsembris. 2018 aastal toimus tootearendus ja esimese toodangu tootmine, 2019 algas müügiprotsess.

Ettevõte teeb koostööd kogenud õmblusfirmaga, kes pakub nii jooniste kui ka tootearenduse teenust. Kogenud õmblusfirma tagab toodete õmbluskvaliteedi ning ühtsuse.

Tooted on toodetud eeskätt Eesti turu iseärasusi silmas pidades, kui tänu e-poele ning turu sarnasusele ollakse avatud ka Skandinaavia turule.

Tulevikus soovitakse tootmist laiendada, mis võimaldab haarata endale kogu maailma turu.

Plaanis on arendada tootedisaini ning pakkuda laiemat valikut rõivaid, mis sobiksid erinevate olukordade jaoks.

2023 aastal soetati ettevõõtele väärtpabereid.

LAIL DESIGN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.