Rohkema info nägemiseks:

SPRAYCON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vastavalt probleemi iseloomule ja Sinu võimalustele leiame sobiva lahenduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Spraycon OÜ on professionaalne ehitus- ja siseviimistlusfirma, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid büroode ja kontoripindade viimistlemisel. Meie ettevõte keskendub sellele, et luua klientidele funktsionaalsed ja stiilsed töökeskkonnad, vastates nende unikaalsetele vajadustele ja ootustele.

Meie lugu algab visioonist pakkuda professionaalseid ehitus- ja siseviimistlusteenuseid, mis rõhutavad kvaliteeti, täpsust ja klientide rahulolu. Spraycon OÜ asutati grupi kogenud spetsialistide poolt, kes jagasid ühist eesmärki tuua turule innovaatilisi lahendusi ehitus- ja siseviimistlustöös. Oleme üles ehitanud meeskonna, kus igal liikmel on põhjalik kogemus ja sügav teadlikkus oma valdkonnast. Meie töö kvaliteet ja täpsus on meie peamine prioriteet, millele toetub kogu meie tegevus.

Kliendi vajaduste mõistmine ja nende täitmine on meie tegevuse keskmes. Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas büroode ja kontoripindade siseviimistlust, mille hulka kuuluvad seinte viimistlemine, põrandate paigaldamine, lagede tööd ja kontori sisekujundus. Meie eesmärk on luua töökeskkondi, mis on nii visuaalselt meeldivad kui ka praktilised, et toetada teie äri efektiivsust ja töötajate heaolu.

Meie teenuste portfell ulatub kaugemale tavalistest siseviimistlustöödest. Teostame ka üldehitustöid ja renoveerimistöid, sealhulgas konstruktsioonimuudatusi ja eritellimusel lahendusi, et kohandada iga projekt vastavalt klientide spetsiifilistele soovidele. Meie meeskond töötab tihedalt koos klientidega, et pakkuda personaalseid lahendusi, mis vastavad nende visioonile ja eelarvele.

Spraycon OÜ-l on tugev keskendumine kvaliteedikontrollile ja projektijuhtimisele. Meie spetsialistid tagavad, et iga projekt viiakse ellu kõrgeimate standardite järgi, alustades kavandamisest ja lõpetades teostamise ning lõpliku ülevaatamisega. Meie klienditoe teenused ei lõpe projekti lõpetamisega – pakume jätkuvat tuge, sealhulgas garantii ja hooldusteenuseid, et tagada teie täielik rahulolu.

Kokkuvõttes on Spraycon OÜ pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes professionaalseid ja kvaliteetseid ehitus- ja siseviimistlusteenuseid, mis aitavad luua kauneid ja toimivaid töökeskkondi. Ootame alati võimalust näidata oma oskusi ja pakkuda lahendusi, mis ületavad teie ootusi.

kodulehele

SPRAYCON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Gerli E.

Sprayconini jõudsin läbi tuttava soovituse ja kinnitan, et tegemist oma ala professionaalidega, kes ületavad ootusi. Kipsi, plaatimise & maalritööd ca 150 m2 eramus tehtud tähtaegadeks ning kõik väiksemad möödarääkimised said ülikiire lahenduse. Ei ole lihtsalt töö ära tegija, vaid mõeldakse tõesti kaasa ja pakutakse lahendusi, mis on vastupidavamad ja mõistlikumad. Suur tänu ja julgen kindlasti soovitada.

All reactions:

1

- Tiit L.

Spraycon teostas meie eramu sisetööd - alates kipsist kuni värvimiseni, plaatimised jne. Juba esimesest kohtumisest pakkumise tegemiseks jäi meestest väga konkreetne ja asjatundlik mulje.

Tööde käigus tekkinud eriolukorrad said kõik kiirelt ja mõistlikult lahendatud.

Nii et minu poolt ainult kiidusõnad ja julgen ilma igasuguse kahtluseta soovitada! Tänud veelkord Siim, Mait & Co!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SPRAYCON OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Spraycon on asutatud 21.08.2018. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on ehitustööde osutamine. Järgneval majandusaastal jätkab ettevõte senist majandustegevust. juhatuse liige Siim Sommer

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua funktsionaalne ja esteetiliselt meeldiv sisekeskkond

Siseviimistlustööd on kriitilise tähtsusega osa igasuguste kinnisvara projektide elluviimisel, olgu need siis uued ehitised või olemasolevate ruumide renoveerim
ssb.ee
Siseviimistlustööd on kriitilise tähtsusega osa igasuguste kinnisvara projektide elluviimisel, olgu need siis uued ehitised või olemasolevate ruumide renoveerimine. Professionaalne siseviimistlus ei hõlma mitte ainult esteetilist ilmet, vaid mõjutab ka ruumi funktsionaalsust ja kasutusmugavust. Efektiivne siseviimistlus loob keskkonna, kus on meeldiv viibida, samas kui kvaliteetne töö tagab, et investeering kestab aastakümneid. Seinte viimistlemine: Alates värvimisest kuni tapeetimiseni Seinte viimistlemine on siseviimistluse üks põhikomponente, mille kaudu luuakse ruumi visuaalne stiil ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.