Rohkema info nägemiseks:

TRIVINO EE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 424; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TRIVINO EE OÜ kohta arvamuslugu!"

TRIVINO EE OÜ hetkeolukord

Juba 424 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõte VP Services OÜ asutati ja alustas oma äritegevust 2018. aastal.

2022. aasta juulis muutis ettevõte oma arengustrateegiat ning peamiseks arengusuunaks sai IT-teenuste pakkumine majandussfääris.

Ettevõtte uueks ja põhitegevuseks on infotehnoloogia (IT) valdkonna teenuste pakkumine, samuti sellesuunaline nõustamisteenus.

Samuti muutis ettevõte 2024. aastal uue arengustrateegia järgi oma nime Trivino EE OÜ-ks.

Ettevõttel puuduvad tööjõukulud ning 2 aastaga (2022-2023) vähenevad oluliselt halduskulud. Ettevõtte kulud on alates 2022. aasta juunist oluliselt vähenenud, samas on tulud kasvanud. Osaühing plaanib lähiaastatel (2023 ja 2024) suurendada ettevõtte kasumi arvelt oma põhikapitali suurust seaduses sätestatud nõuetele vastavaks.

Samuti 2024.aastal loobus ettevõte käibemaksust.

Lisaks eeltoodule tasub tähele panna ka seda, et ettevõttel on võlgnevusi ainult kasusaaja ees, mis 2022. ja 2023. aastatel vähenes.

TRIVINO EE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.