Rohkema info nägemiseks:

COMMERCIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 137; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 2+ "Kirjuta COMMERCIUM OÜ kohta arvamuslugu!"

COMMERCIUM OÜ hetkeolukord

Juba 137 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

1. Ülevaade

Commercium OÜ on asutatud 2018 aasta septembris. 2023. aastal majandustegevust ei toimunud.

Commercium OÜ loodi eesmärgiga pakkuda vabakutselisena teenuseid. Ettevõtte peamine fookus olnud kujutava kunsti valdkond, kuid tegevuse arendamiseks ja rahavoogude tagamiseks on samuti osutatud teenuseid IT-sektoris.

2. Peamised sündmused 2023. aastal 1. aasta oli Commercium OÜ jaoks ettevalmistuste ja arengu aasta:

Kujutava Kunsti Arendus: (cid:127) 2023. aasta jooksul keskendusime kujutava kunsti valdkonna arendamisele, sealhulgas uute projektide väljatöötamisele ja klientidega suhtlemisele. Tõhustasime oma turundustegevust, mis on ettevalmistus edasiseks laienemiseks.

IT-teenuste Leping: (cid:127) Et tagada stabiilsem finantsiline baas ja luua täiendavat käivet, sõlmisime 2023. aasta lõpus lepingu IT-sektori teenuste osutamiseks. See leping hõlmab teenuste pakkumist 2024. aasta jooksul ja aitab luua olulisi rahavooge, mis toetavad ettevõtte kasvu ja stabiilsust.

Kursuste Korraldamine: (cid:127) Lisaks sõlmisime lepingud kursuste korraldamiseks, mis toimuvad eeldatavalt 2024. aasta teisel poolel ning hõlmavad uute materjalide importi ja edasimüümist.

3. Netovara ja Finantsiline Seisund

Aasta 2023 möödus rahaliselt tagasihoidlikult, kuna põhitegevus oli alles algusjärgus ja teostati peamiselt ettevalmistusi tulevaseks kasvuks.

Siiski viisime läbi olulisi tegevusi, et kindlustada tulevased tulud:

Positiivne Netovara: (cid:127) Tänu edukatele allhanke projektidele ja kursuste kokkulepetele on ettevõtte netovara seis 2024. aasta jaanuari seisuga positiivne ja vastab seadusega nõutud tasemele. See on märkimisväärne paranemine võrreldes eelmise aastaga, kus olulisi ärilisi saavutusi ei toimunud.

4. Tulevikusuunad ja Eesmärgid

Commercium OÜ eesmärk on jätkata oma kujutava kunsti projektide arendamist ja laienemist. Samuti jätkame teenuste pakkumist IT-sektoris, et tagada püsiv rahavoog ja toetada ettevõtte põhitegevust. Tulevikuplaanides on:

Kujutava kunsti projektide laiendamine, sealhulgas uued näitused, töötoad ja tellimustööd.

IT-teenuste portfelli arendamine, et pakkuda kvaliteetseid vabakutseliste teenuseid ja laiendada oma klientuuri.

COMMERCIUM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.