Rohkema info nägemiseks:

UNGARO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1248; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta UNGARO OÜ kohta arvamuslugu!"

UNGARO OÜ hetkeolukord

Juba 1248 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Ungaro OÜ põhitegevuseks virtuaalvääringu teenuse pakkumine nii füüsilistele- kui juriidilistele isikutele virtuaalvääringu teenuse pakkuja litsentsi (FVT000088) alusel.

Tulenevalt Rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduse (RahaPTS) 15.03.2022 muudatustest esitas Ungaro OÜ juunis 2022.

aastal tegevusloa muutmise taotluse, viies oma tegevuse kooskõlla muudetud nõuetega. 22.02.2023 kinnitas Rahapesu Andmebüroo Ungaro

OÜ taotluse jätkata virtuaalvääringu vahetamisteenuse pakkumisega, vastates kõikidele seaduses esitatud nõuetele.

2023. aastal jätkab Ungaro OÜ virtuaalvääringu vahetamise- ja ülekande teenuse pakkumisega.

Tegevuskeskkonna üldine areng ja mõju finantstulemustele 2022. aastal on virtuaalvääringute sektori areng olnud märkimisväärne. Kasvu soodustasid avalikkuse suurenev huvi, virtuaalvääringute kasutuselevõtt ettevõtete poolt ja paljude virtuaalvääringute aluseks oleva plokiahela tehnoloogia areng. Paljud ettevõtted ja finantsasutused hakkasid virtuaalvääringuid maksevahendina aktsepteerima ning on integreerinud virtuaalvääringud oma finantstoodetesse ja -teenustesse.

2022. aasta lõppes virtuaalvääringute turg kapitaliseeritusega 829 miljardit dollarit, mis on 64,1% madalam kui aasta alguses 2,3 triljonit dollarit.

Virtuaalvääringute turu liikumised olid 2022. aasta esimese kolme kvartali jooksul väga tihedalt seotud USA aktsiaturu, eelkõige S&P500 liikumistega, kuid neljandas kvartalis muutus see korrelatsioon negatiivseks, kuna virtuaalivääringud läksid langusesse FTXi tõttu, samal ajal kui aktsiate puhul toimus aasta lõpus taastumine. Üldiselt on päevane kauplemismaht aasta jooksul pidevalt langenud, olles 2022. aastal keskmiselt 86,0 miljardit dollarit.

Selline turusituatsioon mõjutas ka Ungaro OÜ virutaalvääringute vahetusteenuse mahtu, kuna Ungaro OÜ teenused on suunatud virtuaalvääringute müümisele. Madalad virtuaalvääringute hinnad mõjutasid Ungaro OÜ teenuste mahtu eriti 2022. aasta viimases kvartalis.

Kuna virtuaalvääringute kasutusele võtmine on kasvanud hüppeliselt, siis hakkasid reguleerivad asutused kogu maailmas välja töötama raamistikke virtuaalvääringute ja initital coin offering (ICO) reguleerimiseks. Oluliselt on regulaatorite poolt täiendatud nõudeid tarbijakaitsele, rahapesuvastasele võitlusele ja võimalike finantsstabiilsuse riskide vähendamiks. Ungaro OÜ täidab Rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduse (RahaPTS) kõiki nõudeid virtuaalvääringute vahetamise- ja ülekande teenuse pakkumisel.

Valuutakursside- ja intressimäärade muutumise risk ning tegevuse hooajalisus

Ungaro OÜ ei võta klientidele teenuse osutamisel virtuaalvääringu kursiriski, mistõttu on risk madal. Ettevõtte laenud on fikseeritud intressiga.

Ungaro OÜ majandustegevuses on tegemist tavapärase hooajalisusega, kus majandusaasta suveperioodile langeb pigem madalam tehingute aktiivsus. Tehingute maht ja aktiivsus sõtlub rohkem turu seisust.

Olulisemad sündmused 2022. aastal 2022. aastal jätkati kaubamärgi Swapin arendamisega. Uuendati ettevõtte kodulehte swapin.com. Arendati välja SwapinCollect teenuse esmane versioon. Loodi agendi rakendus Swapin toodete müügiks. Lisati GBP maksete tugi ja hakati pakkuma virtuaalvääringu vahetusteenuseid sellesse valuutasse. Loodi uued integratsioonid panganduspartnerite ja virtuaalvääringu vahetusplatvormidega.

Suur rõhku pandi WEB3 toodete integreerimiseks tulevikus. Uuendati veebirakenduse disaini ning täiustati toodete kasutajamugavust.

Täiendavalt alustati 2022. aastal innovatiivsete toodete (PartnerWidget, SwapinBuy) väljatöötamisega, millega jätkatakse ka 2023. aastal.

Ungaro olilisemaks arendustegevusteks modulaarpangaduse mooduli arendamine. Selgitati välja turu kitsaskohad ja suurt rõhku pandi toote positsioneerimisele.

Tehingute maht 2022. aastal oli 28 034 952 eurot ja müügitulu teeniti virtuaalvääringute vahetusest 486 961 eurot.

UNGARO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.