Rohkema info nägemiseks:

UNGARO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1369; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta UNGARO OÜ kohta arvamuslugu!"

UNGARO OÜ hetkeolukord

Juba 1369 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal oli Ungaro OÜ põhitegevuseks virtuaalvääringu teenuse pakkumine nii füüsilistele- kui juriidilistele isikutele virtuaalvääringu teenuse pakkuja litsentsi (FVT000088) alusel.

Tulenevalt rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduse (RahaPTS) 15.03.2022 muudatustest esitas Ungaro OÜ juunis 2022. aastal tegevusloa muutmise taotluse, viies oma tegevuse kooskõlla muudetud nõuetega. 22.02.2023 kinnitas Rahapesu Andmebüroo Ungaro OÜ taotluse jätkata virtuaalvääringu vahetamisteenuse pakkumisega, vastates kõikidele seaduses esitatud nõuetele.

2023. aastal jätkas Ungaro OÜ virtuaalvääringu vahetamise- ja ülekandeteenuse pakkumisega.

Ettevõte rakendab pidevalt uusi turva- ja reguleerimispoliitikaid, et järgida kõiki Eesti õigusaktides kehtestatud nõudeid virtuaalvääringuteenuse pakkujale ja Euroopa Liidu direktiive ja rahvusvahelisi reegleid rahapesu tõkestamisel.

Tegevuskeskkonna üldine areng ja mõju finantstulemustele 2023. aastal on virtuaalvääringute sektori areng olnud märkimisväärne. Kasvu soodustasid avalikkuse suurenev huvi, virtuaalvääringute kasutuselevõtt ettevõtete poolt ja paljude virtuaalvääringute aluseks oleva plokiahela tehnoloogia areng. Paljud finantsasutused hakkasid virtuaalvääringuid maksevahendina aktsepteerima ning on integreerinud virtuaalvääringud oma finantstoodetesse ja -teenustesse.

Ülemaailmsete virtuaalvääringute omanike arv kasvas 2023. aastal 34%, tõustes 432 miljonilt jaanuaris 2023 580 miljonile detsembris 2023.

Bitcoini (BTC) omanike arv kasvas 33% võrra, 222 miljonilt jaanuaris 296 miljonile detsembris 2023, moodustades 51% ülemaalimsetest virtuaalvääringute omanikest.

Ethereumi (ETH) omanike arv kasvas 39%, 89 miljonilt jaanuaris 124 miljonile detsembris, moodustades 21% ülemaailmsetest virtuaalvääringute omanikest.

BTC kasutuselevõtu kasvu peamine allikas oli Bitcoini börsil kaubeldavate fondide (ETF) areng ja

Bitcoin Ordinals protokolli kasutuselevõtt. BTC kasutuselevõtu suurenemisele aitas kaasa ka institutsionaalsete investorite suur huvi.

Ungaro OÜ virtuaalvääringute vahetamiseteenuse käibe vähenemist 2022. aastaga võrreldes põhjustasid:

Arendustegevuse fokuseerimine modulaarpanganduse arendamisele;

SwapinBuy toote hilisem turule toomine ja teenuse pakkumine alles alates oktoober 2023;

SwapinWidget toote täiendavad testimise vajadused ning kohandamine klientide vajadustele.

Konkurentide arvu suurenemine valdkonnas

Valuutakursside- ja intressimäärade muutumise risk ning tegevuse hooajalisus

Ungaro OÜ ei võta üldjuhul klientidele teenuse osutamisel virtuaalvääringu kursiriski ja vääringud vahetatakse FIAT valuutadeks lühikese ajaperdioodi jooksul, mistõttu on risk madal. Ettevõtte laenud on fikseeritud intressiga.

Ungaro OÜ majandustegevuses on tegemist tavapärase hooajalisusega, kus majandusaasta suveperioodile langeb pigem madalam tehingute aktiivsus. Tehingute maht ja aktiivsus sõtlub rohkem virtuaalvääringute turu aktiivsusest ning hindadest.

Olulisemad sündmused 2023. aastal

UNGARO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.