Rohkema info nägemiseks:

LEVELUP SPORTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 93; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LEVELUP SPORTS OÜ kohta arvamuslugu!"

LEVELUP SPORTS OÜ hetkeolukord

Juba 93 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

LevelUP Sports OÜ on asutatud 29.10.2018.

Ettevõtte tegevusalaks oli tarkvaraarendus, mille väljundiks on mobiilirakenduse loomine sportmängude filmimiseks ja analüüsimiseks.

Ettevõte investeeris tarkvaraarendusse, käsil oli imec.istart programmis osalemise tingimusena Belgia tütarettevõtte avamise ettevalmistamine, mis on lõpule viidud.

2019 aasta lõpus oli käsil arutelu imec.istartiga võimaliku jätkuinvesteeringu või siis ingelinvestoriga alginvesteeringu teemal, mis paraku ei realiseerunud.

Plaanis on ettevõte likvideerida.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.