Rohkema info nägemiseks:

VETEKAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 211; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VETEKAR OÜ kohta arvamuslugu!"

VETEKAR OÜ hetkeolukord

Juba 211 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Vetekar OÜ (edaspidi: ettevõte) on asutatud 04.01.2019 ja tegeleb veterinaaria (75001) teenuste pakkumisega. Ettevõtte palgal on kaks inimest.

Kitsamaks tegevusvaldkonnaks on veterinaarkardioloogia teenuse osutamine rahvusvaheliselt tunnustatud spetsialisti poolt. Teenust pakutakse nii otse elanikkonnale (veterinaarsete patsientide kliiniline vastuvõtt) kui ka telemeditsiinilise konsultatsiooniteenusena teistele loomaarstidele nii

Eestis kui väljaspool Eestit. 2023. aasta tegevusaruandes tuleb esile tõsta järgmised muudatused ja saavutused: Tegevusmahu säilitamine ja kasv kitsamates valdkondades: Hoolimata Eesti majanduse üldisest jahtumisest, on ettevõte suutnud säilitada oma tegevusmahtusid. Mõnes kitsamas valdkonnas, eriti veterinaarkardioloogia teenuste osas, on suudetud isegi teenuse mahtusid suurendada. See näitab meie spetsialistide ja teenuste kvaliteedi jätkuvat tunnustamist nii kohalike kui ka rahvusvaheliste klientide seas. Täiendavad investeeringud: Ettevõte on teinud väikeseid täiendavaid investeeringuid oma tegevuse optimeerimiseks. Need investeeringud on suunatud teenusekvaliteedi parandamisse ja efektiivsuse suurendamisse, mis aitab meil pakkuda veelgi paremat teenust oma klientidele. Kuigi need investeeringud on olnud tagasihoidlikud, on nende mõju olnud märkimisväärne teenuste pakkumise kvaliteedile ja ulatusele. Töötajate arendamine ja täienduskoolitus: Ettevõte jätkab oma töötajate oskusteabe ja teadmiste arendamist. 2023. aastal on jätkatud töötajate täiendkoolitustega, et tagada kõrge teenusekvaliteet ja vastavus rahvusvahelistele standarditele. Töötajate areng on olnud keskne osa meie strateegiast, et säilitada ja parandada ettevõtte konkurentsivõimet. Kokkuvõttes võib öelda, et vaatamata väliskeskkonna väljakutsetele on Vetekar OÜ suutnud säilitada ja mõnel juhul isegi suurendada oma teenusemahtusid. Tehtud investeeringud ja töötajate arendamine on olnud olulised sammud ettevõtte jätkusuutlikkuse ja edasise arengu tagamiseks.

VETEKAR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.