Rohkema info nägemiseks:

KALAMATA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Impordime ja müüme kõrgekvaliteedilisi, traditsioonilisel viisil valmistatud Kreeka toidukaupu otse meie klientidele. Võimalus tulla meile Kreekasse külla, et näha oma silmaga oliivõli tootmisprotsessi!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ehtsate Kreeka maitsete ja loodusliku heaolu teekonnale. Kalamata OÜ toob Vahemere südame otse teie lauale. Meie lugu algas lihtsast, kuid sügavast armastusest rikkaliku, kuldse oliiviõli vastu, mis kaunistab Kreeka päikesepaistelisi maid. See on lugu, mis sai alguse loojangust, tuulest ja küsimusest: Miks me ei võiks seda Eestis nautida?

Meie missioon on selge: hankida otse pressist kõige värskem, kõrgeima kvaliteediga oliiviõli, maksta õiglast hinda ja toimetada see otse teieni, minnes mööda vahendajatest, ladudest ja supermarketitest. Oleme uhked, et saame pakkuda valikut külmpressitud ehtsatest oliiviõlidest, parimatest lauaviinamarjadest, oliivipõhistest seepidest ja kosmeetikatoodetest, värsket fetajuustu, erakordseid veine, veiniäädikaid, salatikastmeid, maitseaineid ja suhkruvaba viinamarjasiirupit—iga toode on tunnistus traditsioonilisest Kreeka eluviisist.

Meie loosung, 'Ehtne Kreeka talutoit!' võtab kokku meie pühendumuse tuua teieni mitte ainult toitu, vaid elustiili, mis tähistab tervist, pikaealisust ja lihtsate naudingute tähistamist hea söömisega. Viljakatest Peloponnesose puuviljaaiatest teie koju Eestis, Kalamata OÜ on teie värav ehtsasse Kreeka kulinaarsesse kogemusse.

Liitu meiega, et nautida tõelist Kreeka maitset. Sukeldu Kalamata OÜ pakkumiste rikkusesse ja lase igal söögikorral olla elu parimate maitsete tähistamine. Võta meiega ühendust täna, et avastada rohkem või külasta meid aadressil Toompuiestee 21-17, Tallinn. Küsimuste korral helista +372 5303 7978. Võta omaks Vahemere eluviis iga tilga, iga suutäie ja iga hetkega.

KALAMATA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Petimezi on muutnud minu toiduvalmistamise täielikult!

- Andres

Teie lauaoliivid on imelised. Hapukad, värske maitse ja krõmpsuv tekstuur teevad neist suurepärase suupiste igal ajal.

- Erik

Veiniäädikas on täiuslik! Ideaalne lisand salatitele ja kastmetele. Aitäh, et pakute nii suurepärast toodet!

Koroneiki oliivid

Koroneiki oliividest saadakse üks maailma parimaid oliiviõlisid, ja just need oliivid on teadlikult valitud selleks, et pakkuda teile erakordset oliiviõli otse Peloponnesose õliveskist. Koroneiki oliivide klastrid on küll väikesed, kuid äärmiselt vastupidavad, sisaldades kõrge väärtusega küllastumata rasvhapet – oleiinhapet. Koroneiki oliividest pressitud õlil on mahe aroom ja puuviljane, kergelt sidrunine maitse, mis eristab seda paljudest teistest oliivisortidest. Erinevalt mitmetest teistest oliivipuudest ei sobi Koroneiki puud kõrgtehnoloogiliste istanduste jaoks, mis tähendab, et nende

Dropdown

kõik artiklid

Oliiviõli…Kas õliveskist või tehasest?

Tõenäoliselt oled teadlik, et see on tervislik ning oled kuulnud, et poes tasub valida külmpressitud extra virgin oliiviõli. Võib-olla oled kuulnud ka, et see õ
ssb.ee
Tõenäoliselt oled teadlik, et see on tervislik ning oled kuulnud, et poes tasub valida külmpressitud extra virgin oliiviõli. Võib-olla oled kuulnud ka, et see õli ei sobi küpsetamiseks. Aga kas see on tõesti kõik, mida peaksid teadma? Vaatame lähemalt, mida oliiviõli kohta tegelikult teadma peaks. Võta mõned minutid ja loe see lugu läbi. Tööstuslik oliiviõli – see, mida leiad jaemüügikettidest Kreekas kasvatatakse 80% oliivipuudest Konservolia sordist, mis on aretatud vastama tänapäeva kõrgtehnoloogilistele nõudmistele. Suurtööstustes ei kasutata enam traditsioonilist pressimist. Oliivid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.