Rohkema info nägemiseks:

AUSTERIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mereandide, eriti austrite, esitlemisele ja pakkumisele erinevate sündmuste jaoks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AUSTERIUM OÜ-s usume, et meeldejääva sündmuse olemus peitub selles pakutavates ainulaadsetes elamustes. Meie missioon on muuta teie koosviibimised, tutvustades mere luksuslikku võlu meie erakordse austrite baari catering-teenuse kaudu. Kirg elu peenemate asjade vastu kutsume teid laskuma ookeani elegantsi!

Kujutage ette oma külalisi suhtlemas, õhus on naeru heli ja elava austrite baari peen puudutus, kus meie ekspertide austrite avajad serveerivad ja avavad austrid otse teie silme all. Meie esmaklassilised austrid ei ole lihtsalt delikatess; need on vestluse alustaja, viis ühenduse loomiseks ja teekond läbi ookeani maitsete. Oleme uhked, et pakume Eestis parimat austrite valikut, mis on otse hangitud parimatest kasvatustest ja mida esitleb meie tunnustatud austrite avajate meeskond.

Meie austrite vaagnad on rohkem kui lihtsalt toit; need on kureeritud elamus. Iga vaagen on kutse uurida austrite lugusid maailma igast nurgast, mis on ühendatud suurepäraste maitsetega, mis täiendavad nende merekivide loomulikke maitseid. Olgu tegemist privaatse õhtusöögi, ettevõtte ürituse või suurejoonelise tähistamisega, meie austriteenindus on loodud teie sündmuse tõstmiseks.

Neile, kes soovivad süveneda austrite maailma, on meie austrite koolitused sarnased veinidegusteerimise kogemusega. See ei ole lihtsalt austrite nautimine; see on maitse nüansside avastamine ja uute lemmikute leidmise rõõm. Need sessioonid on ideaalsed kvaliteetaja veetmiseks sõprade või kolleegidega, samal ajal kui õpitakse tundma seda ainulaadset molluskit.

Valmis tooma erakordse maitseelamuse oma üritusele? Alustage, täites meie vormi, ja meie meeskond võtab teiega ühendust, et arutada üksikasju ja kohandada meie teenuseid teie ürituse vajadustele. Alustage kohe ja laske AUSTERIUM OÜ-l tuua ookeani elegants teie koju.

Omaks võtke luksus, lood ja maitsed AUSTERIUM OÜ-ga, kus iga sündmus on võimalus laskuda ookeani elegantsi!

Kontakt

AUSTERIUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Parimad mereannid, mida ma kunagi proovinud olen!

- Johannes P.

Austrite baar tõi meie sündmusele luksusliku puudutuse!

- Anneli S.

AUSTERIUM OÜ muutis meie peo unustamatuks mereelamuseks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on olulised sammud austrite nülgimiseks?

Austrid on pikka aega olnud seotud luksuse ja peenusega, kaunistades eliidi ja gurmaanide laudu. Austrite võlu seisneb mitte ainult nende õrnas maitses, vaid ka nende esitluse ja tarbimise tseremoniaalses aspektis. Austrite nülgimine on kunstivorm, oskus, mis tõstab nende mereandide nautimise kogemust. Nülgimine on austrite koore avamise protsess, et pääseda ligi sees olevale lihale. See nõuab täpsust, hoolt ja õiget tehnikat, et tagada austrite terviklikkus ja vabanemine koorekilludest. Selle oskuse valdamine on hädavajalik igaühele, kes soovib oma kulinaarset repertuaari tõsta või muljet

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas austrid aitavad teie külalistel nautida tervislikku ja maitsvat einevalikut?

Kui soovite korraldada unustamatu peo, on detailides peituv kurat ja miski ei ütle sofistikatsiooni nagu värske austrite vaagen. Need mereannid ei ole lihtsalt
ssb.ee
Kui soovite korraldada unustamatu peo, on detailides peituv kurat ja miski ei ütle sofistikatsiooni nagu värske austrite vaagen. Need mereannid ei ole lihtsalt toit; need on kogemus, avaldus ja teekond luksusliku söömise maailma. Viis tärniga põhjust Austrid on sünonüümid luksusele ja eksklusiivsusele. Austrite serveerimine teie üritusel tõstab kohe õhkkonda, peegeldades jõukuse ja detailidele tähelepanu pööramise tunnet, mida jõukad külalised mitte ainult ei hinda, vaid ka ootavad. Austrite ainulaadne maitseprofiil - soolakas, värske ja merelise vihjega - on kulinaarias võrreldamatu. Nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.