Rohkema info nägemiseks:

WEIRD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 92; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WEIRD OÜ kohta arvamuslugu!"

WEIRD OÜ hetkeolukord

Juba 92 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Weird OÜ on ettevõte, mis tegeleb peamiselt arvutimängude loomisega.

Majandusaasta perioodil 01.01.2022 - 31.12.2022 on Weird OÜ pakkunud mängude kirjastamisega seotud teenuseid arvutimängutööstuse vallas.

Programmeerimisteenused ja kompetentsid, mida Weird OÜ pakub: (cid:127) Arvutimängude disainimine (cid:127) Arvutimängude testimine (cid:127) Produtseerimine ja projektijuhtimine (cid:127) Implementatsioonide läbiviimine (cid:127) Mänguprototüüpide valmistamine

Riski järgi võib Weird OÜ äritegevused jagada kaheks: 1. Enda toodete arendamine. Suurema riskiga, samas pikas perspektiivis suurema ärikasumiga valdkond.

2. Allhangete/teenuste pakkumine. Väiksema riskiga, kindlama rahavooga valdkond.

1. valdkond: Kuna ettevõte alles alustab suuremat mängude arendus- ning kirjastustegevust, ei ole 1. valdkonnas suurt edulugu veel olnud.

Selle tarbeks on Weird OÜ'l plaanis järgmisel aastal keskenduda investeeringute ning äripartnerite leidmisele.

2. valdkond: Järgmisel tegevusperioodil on ettevõttel plaanis jätkata allhangete ning omatoodangu tarbeks prototüüpide valmistamisega.

Aruandeaasta kahjumi plaanime katta varasemalt kogunenud kasumi ja omanike antavate laenude arvelt. Vajadusel konverteerime omanike laenud osakapitaliks.

WEIRD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.