Rohkema info nägemiseks:

LAGAST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 241; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LAGAST OÜ kohta arvamuslugu!"

LAGAST OÜ hetkeolukord

Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Lagast OÜ põhitegevuseks on äriteenuste osutamine Eesti ettevõtetele ärijuhtimise, strateegia väljatöötamise ja juhtimise vallas.

Põhitegevuse müügikäive oli 2023. aastal 116 070 eurot. Põhitegevuse kasum on 44 549 eurot ehk 38% müügikäibest.

2023. aastal lõpetati mõned ajaloolised tegevused. See tõi kaasa poolelioleva projekti erakorralise mahakandmise 82 993 euro ulatuses. Projekt seisnes intellektuaalomandi loomises, mis kavatseti müüa kolmandale osapoolele vastavalt lepingule. 2023. aasta lõpuks selgus, et lepingu realiseerumine on muutunud ebatõenäoliseks ja juhatus otsustas selle intellektuaalomandi valmidusastme meetodi järgi kajastatud tulevase tulu Lagast OÜ bilansis maha kanda.

Selle erakorralise mahakandmise tagajärjeks on 2023. aasta erakordne ja mitte struktuurne kahjum 32 816 eurot. Kumulatiivne kasum on aga endiselt 233 694 eurot. Samuti ei ole Lagast OÜ-l enam ühtegi laenukohustust.

Aruandeaastal põhivarasse ega arendus- ja teadustegevusse investeeringuid ei tehtud.

Aruandeperioodil töötas ettevõttes 1 töötaja.

Tegevjuhtkonnale ja juhtkonnale arvestati tasu koos sotsiaalmaksudega 14 331 eurot, muid olulisi soodustusi juhtkonnale ei tehtud.

Järgmisel aastal on plaanis jätkata samal tegevusalal.

LAGAST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.