Rohkema info nägemiseks:

RONJAPRODUCTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 90; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RONJAPRODUCTION OÜ kohta arvamuslugu!"

RONJAPRODUCTION OÜ hetkeolukord

Juba 90 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023 1. RONJAPRODUCTION O asutati 03.09.2019 ja on aktiivselt tegutsenud tanasega olnud aktiivne 4 aastat ja 9 kuud 2. 00 tegevusvaldkonnaks on Lavakunst, mis koondab enda alla tantsu, teatri, filmi multimeediaga seotud interdistsiplinaarseid projekte, tootubasid. 00 eesmargiks on luua platvorm juhatuse liikmete spetsialiteetidest lahtuvate kunstiprojektide labiviimiseks.

3. RONJAPRODUCTION 00 on saavutanud aktiivse tegutsemine eesti kunstimaastikul ning on loonud stabiilse ja usaldusvaarse klientuuri nii Eestis kui mujal. Tegevusaasta 2023 jooksul on saavutatud eelmise aasta seatud perspektiiv sailitada piisav ja stabiilne kliendiring ning on loodud lahtuvalt eelmise tegevusaasta seatud eesmargile ka uus stabiilne rahvusvaheline kliendisuhe, mille raames on ellu viidud juba kaks suuremat projekti.

Oluliseks on olnud pakkuda kvaliteetset ja pohjalikku teenust ning sailitada juba tekkinud kliendiring, mis vastaks ka 00 suutlikkusele.

00 on arendanud ning pakkunud koreograafia loomise, lavastamise, tbbtubade juhtimise, filmi ja multimeedia projektide ning kunsti turunduse labiviimise teenust. 2023 tegevusaasta jooksul tehti koostbbd 11 erineva partneriga, mis on 2 klienti vahem vorreldes aastaga 2022, kuid tehtud tbbd on olnud eriilmelisemad rakendades seega laiemalt 00 kompententse. Uusi kliendisuhteid on suudetud luua 3. 00 2023 kasum oli 5710 ja kaive 29072.

Aastal 2023, nagu ka aastal 2022, oli koostoo fookus jarjepidevalt paaril kliendil pikemalt, mis vahendas ka voimekust votta vastu erinevaid jooksvaid projekte.

4. Tegevusaasta kinnitas senise suuna- fookuse hoidmist mitmetelt erinevatelt klientidelt kindlate pohipartneritega koostbble, kuid ka uue rahvusvahelise kliendisuhte saavutamise. Tasakaal multimeedia, filmi ja koreograafiliste projektide vahel on aastal 2023 olnud rohkem vordne, kui eelnevatel aastatel.

Seatud pohieesmarkidest on saavutatud olemasolevate pohiklientide rahulolu, stabiilne koostoo ning uus oluline klient. 00 voimekusest ja stabiilsuse saavutamise eesmargist lahtudes kasvab kliendiring konservatiivses tempos. Eesmark voimaldada palgata tootajaid ei ole seni onnestunud lahtudes valdkonna ebastabiilsele olemusele, kuid 00 on saavutanud voimekuse valjastada vajadusel dividente summas 8641.

Pusitootajate palkamine jaab 001 jargnevatesse tegevusaastatesse.

Jargmise tegevusaasta peamiseks eesmargiks on hoida stabiilset kliendiringi, kinnistada kliendusuhe 2023 saavutatud uue kliendiga ning teha eeltbbd pakkumaks oma teenuseid ka valjaspool kunstiringkondi (nt meelelahutus)

RONJAPRODUCTION OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.