Rohkema info nägemiseks:

DIGITAL AVOCADOS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 37; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta DIGITAL AVOCADOS OÜ kohta arvamuslugu!"

DIGITAL AVOCADOS OÜ hetkeolukord

Juba 37 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Digital Avocados OÜ on pühendunud oma klientide digipöörde hõlbustamisele. Oleme spetsialiseerunud selgete, tööstusharu standarditele vastavate mahajäämuste määratlemisele ja klientide digitaalse tegevuse edendamisele asjatundliku arhitektuuri ja eritellimusel tarkvaralahenduste arendamise kaudu. Üle kümne aasta pikkuse kogemusega rahvusvahelistel turgudel pakub meie meeskond usaldusväärseid ja kvaliteetseid digitaalseid tooteid, peamiselt tarkvara kui teenust (SaaS).

Pakume ka kogenud nõustamis- ja konsultatsiooniteenuseid, aidates oma kliente strateegilisel planeerimisel nende lühiajaliste, keskmise pikkusega ja pikaajaliste ärieesmärkide saavutamiseks.

2023. aasta oli rahaliselt keeruline, kuid tähistas meie ettevõtte jaoks märkimisväärset kasvu ja laienemist. Tugevdasime ja täiustasime suhteid klientide ja koostööpartneritega, luues eelmise aastaga võrreldes turul tugevama positsiooni. Aasta näitas ka kasvavat sünergiat meie meeskonnaliikmete ja partnerite vahel, näidates meie kollektiivset tugevust ja vastupidavust.

2024. aastal plaanime jätkata laienemist, palgates kohapealseid insenere, mis suurendab meie tegevuse tõhusust ja tugevdab klientide kaasatust. Rahaliselt ootame soodsamat aastat, kuna juhatus plaanib finantsjuhtimises rakendada konservatiivset lähenemist. Meie fookus eeloleval aastal on viia suuremahulisi projekte ellu tõhusamalt ja kvaliteetsemalt, tugevdades veelgi meie mainet digipöörde liidritena.

DIGITAL AVOCADOS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.