Rohkema info nägemiseks:

RAILSHIP COMMERCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 794; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAILSHIP COMMERCE OÜ kohta arvamuslugu!"

RAILSHIP COMMERCE OÜ hetkeolukord

Juba 794 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Railship Commerce OÜ on rahvusvaheline kaubandus- ja logistikaettevõte, mis asutati 2020. aasta aprillis Eestis. Ettevõtte tegevus on tihedalt seotud ukraina turuga ja hõlmab: (cid:127) kõiki transpordi- ja ekspedeerimisteenuseid, s.h. eksport-, import- ja transiitkaupade vedu raudtee- ja meretranspordiga, (cid:127) laevaagendi teenuseid; (cid:127) põllumajandustoodete ja väetistega kauplemist.

Peamisteks kaubeldavateks põllumajandustoodeteks on Ukrainast pärinevad ja eksporditavad teraviljad: mais, nisu jms. ning väetised – graanuleeritud kujul uurea (karbamiid).

Tavaline teraviljamüügi hooaeg algab juuli teises pooles pärast esimest saaki ja kestab järgmise aastani. Hooaja tippaeg on suve teine pool ja sügis, sõltuvalt saagikoristuse ajast.

Railship Commerce OÜ on 2020. aastast Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige.

2022. aasta novembrist on Railship Commerce OÜ registreeritud Eesti Vabariigi Põllumajandus- ja Toiduametis mahepõllumajanduslike toodete käitlejana.

2020. ja 2021. aastatel toimis ettevõtte äritegevus tavapärases režiimis, peamiselt seotud rahvusvahelise teravilja- ja väetisekaubandusega ning transpordi- ja ekspedeerimisteenuste pakkumisega.

2022. aasta veebruaris Ukrainas puhkenud sõda muutis ootamatult ja drastiliselt ettevõtte ühte peamist turgu ja tegevuskeskkonda pärssides nii transpordi- ja ekspedeerimisteenuste osutamist ning teraviljaga kauplemist (Ukraina meresadamate blokaad, Ukraina raudteevõrgustiku pommitamine jms.). Vaatamata nimetatud force majeur’ teguritele jätkas Railship Commerce OÜ oma tegevust ka vaatamata sõjaolukorrale. Nii soetas ettevõte 2022. aastal põhivarana liikuva teravilja pneumaatilise ümberlaadimisseadme “Neuero GSD 250/270D-TA9,5-DA7,5” pakkumaks teravilja ümberlaadimisteenuseid (vagunite ja autode mahalaadimist/laadimist).

Railship Commerce OÜ eesmärk 2023. ja 2024. aastal on suurendada koostööpartnerite ja klientide hulka Balti riikides (sh Eestis) ja maailmas (v.a. Venemaal ja muudes sanktsioneeritud riikides), pakkudes kvaliteetseid kaupu ja teenuseid ning konkurentsivõimelist hinnapoliitikat.

Majandusaasta aruande koostamise hetkel ei suuda ettevõtte juhtkond usaldusväärselt hinnata sõjast põhjustatud majandusolukorra muutuste mõju ulatust. Ettevõtte juhtkond jälgib hoolikalt sündmuste arengut Ukrainas ja maailmas ning teeb ettevõttele olulisi otsuseid kiiresti ja paindlikult, olenevalt olukorra muutumisest, olles valmis vajadusel ettevõtte tegevust ümber kujundama.

Aastaaruanne on koostatud ettevõtte tegevuse jätkumise alusel.

Aruande kinnitamise hetkel ületavad ettevõtte käibevarad lühiajalisi kohustusi ja juhtkonna prognoosi kohaselt suudab ettevõte pärast aruandeperioodi kõik lühiajalised kohustused katta.

Seega ei ole olulist ebakindlust tegevuse jätkuvuse osas ning ettevõte on võimeline oma varasid realiseerima ja kohustusi täitma tavapärase majandustegevuse käigus.

Ettevõtte funktsionaalseteks valuutadeks, milles ta teenib ja kulutab raha, on USA dollar ja euro. Ettevõtte aruandlus on esitatud Eesti ametlikus valuutas - eurodes.

Aruandluseks kajastatakse iga kaupade/teenuste ostu-/müügitehinguid dollarites, mis arvutatakse ümber eurodeks tehingu kuupäeva ristkurssi kasutades. Seega mõjutavad ettevõtet valuutakursside muutused.

31.12.2022 31.12.2021

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = 1,33 1,45 käibevara / lühiajalised kohustused

ROA (%) (puhaskasum/varad 25,91 38,44 kokku * 100)

ROE (%) (puhaskasum/omakapital kokku 85,58 76,79 * 100)

RAILSHIP COMMERCE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.