Rohkema info nägemiseks:

AUDIOELEKTROONIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete audio- ja videoseadmete jaemüügile, pakkudes mitmekesist tootevalikut, mis rahuldab nii juhukasutajaid kui ka audiofiile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes jagavad kirge elektroonika ja helitehnika vastu. Meie remondi- ja hooldustiim on varustatud tipptasemel oskuste ja teadmistega, et tagada teie seadmete tippvormis püsimine. 

Meie tegevusalad:

  1. Elektroonika remont: Teie elektroonikaseadmete töökindlus on meie prioriteet. Meie remondispetsialistid on valmis tegelema kõigi teie seadmete, alates nutitelefonidest kuni arvutiteni, parandamisega. Kiire ja professionaalne teenus on meie lubadus.

  2. Audiosüsteemide ja arvutite müük: Pakume laia valikut kvaliteetseid audio- ja arvutiseadmeid. Olenemata sellest, kas otsite kodukino jaoks võimsaid helisüsteeme või vajate uuenduslikke arvuteid, oleme teie jaoks õige koht.

  3. Tehnika varuosade müük: Meie varuosade valik võimaldab teil hõlpsasti leida sobivaid komponente ja varuosi oma elektroonikaseadmete parandamiseks või täiustamiseks.

  4. Helitehnika arvutisüsteemide parandus: Helisüsteemide ja arvutisüsteemide integreerimise eksperdid, kes tagavad parima helikvaliteedi teie seadmetes.

  5. Helisüsteemid: Pakume tipptasemel helisüsteeme, mis loovad imelise helielamuse nii kodustele kui ka ärikasutajatele.

Meie missiooniks on pakkuda tipptasemel lahendusi elektroonika ja helitehnika valdkonnas ning muuta tehnoloogia kasutamine lihtsamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajadused seotud remondi, seadmete ostmise või varuosade hankimisega, oleme siin, et teid toetada.

Tutvuge meie pakutava tootevalikuga juba täna!

Vaata rohkem

AUDIOELEKTROONIKA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Nad on suurepärased elektroonika remondi ja arvutite müügi valdkonnas.

- Lauri P.

Olen alati olnud rahul selle ettevõtte elektroonika remondi ja müügiteenustega.

- Priit H.

Neil on tõeliselt kogenud meeskond, kes suudab teha kiiret ja tõhusat elektroonika remonti.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Taskukohased heli- ja videouuendused teie koju

Kodu muutmine kõrge truudusega pelgupaigaks ei pea tähendama suurte summade kulutamist. Õigete teadmiste ja strateegiliste ostude abil saate oluliselt parandada oma koduse meelelahutuse kogemust. See põhjalik juhend uurib erinevaid taskukohaseid võimalusi, mis võivad muuta teie eluruumi heli- ja videoseadmete kvaliteeti. Helisüsteemi kvaliteet on vaid nii tugev kui selle nõrgim lüli. Alustame süsteemi komponentide põhjalikust mõistmisest, sealhulgas kõlaritest, vastuvõtjatest ja allikaseadmetest, ning kuidas need mõjutavad üldist helikogemust. Teie heliallikas võib olla vinüülplaatidest

Dropdown

kõik artiklid

Kodukino tulevik: trendid, mida jälgida

Kodukino maailm on alati olnud põnev ja dünaamiline ning viimastel aastatel on see kogenud mitmeid olulisi muutusi ja arenguid. Tehnoloogia areng ja tarbijate m
ssb.ee
Kodukino maailm on alati olnud põnev ja dünaamiline ning viimastel aastatel on see kogenud mitmeid olulisi muutusi ja arenguid. Tehnoloogia areng ja tarbijate muutunud harjumused on mõjutanud kodukino tulevikku. Selles artiklis uurime mõningaid olulisi trende, mida tasub kodukino entusiastidel jälgida. 4K ja 8K resolutsioon: Üks selge trend kodukino maailmas on ekraanide resolutsiooni pidev paranemine. 4K ja isegi 8K televiisorid ja projektorid on muutunud taskukohasemaks, võimaldades kodukinoelamust nautida uskumatult teravas ja detailirohkes kvaliteedis. Suurem ekraan ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.