Rohkema info nägemiseks:

HER EVENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 303; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HER EVENTS OÜ kohta arvamuslugu!"

HER EVENTS OÜ hetkeolukord

Juba 303 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Her Events OUn on tundrukuteonhtuid ja beebipidusid korraldav ettevonte, kelle eesmanrk on teha kihlatud- ja lapseootel naiste sonbrannade elu lihtsamaks, vonttes enda kanda pidude organiseerimise.

Tegevusala tanpsustuseks: pakutakse pidude täiskorraldust ehk sunndmus luuakse algusest lonpuni, koordineerimist ehk toitlustuse, dekoratsioonide jms abistamist ning konsultatsiooni ehk nonuandeid peo edukaks toimimiseks.

Seisuga 31.12.2022. a kuulus Her Events OUn koosseisu kaks liiget.

Aastal 2022 peeti vanga oluliseks korraldada pidusid, hoida häid suhteid koostööpartneritega, arendada teenuste nimekirja ning olla aktiivne sotsiaalmeedias. 2023. aastal loodetakse suurema hooga jantkata.

Aasta jooksul tehti suust-suhu reklaami, oldi esindatud avalikel üritustel ja panustati veebikanalitesse. Palju on panustatud orgaanilisele levimisele sotsiaalmeedias ja SEO parandamisele.

Tononlepinguga tonontavaid isikuid 2022. aastal ei olnud. Juhatuse liikmetele ei ole makstud tonontasu ning nad ei ole saanud muid hunvesid.

HER EVENTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.