Rohkema info nägemiseks:

BOOMERANG LOGISTIC GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 421; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BOOMERANG LOGISTIC GROUP kohta arvamuslugu!"

BOOMERANG LOGISTIC GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 421 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Boomerang Logistic Group OÜ asutati 26 oktoobril 2020. aastal, mille eesmärgiks on pakkuda tütarettevõtete ja kontserniga seotud raamatupidamise- ja juriidilisi teenuseid. Ettevõte töötab välja ka kontserniüleseid turundusstrateegiaid ning otsib potentsiaalseid kliende ja uusi turge.

Boomerang Logistic Group OÜ konsolideerimisgruppi ("Kontsern") kuuluvad järgmised ettevõtted: - Boomerang Distribution s.r.o - Boomerang Return Management OÜ - Boomerang Distribution OÜ - Boomerang Return Processing OÜ

Peamised konsolideeritud finantsnäitajad: 2022 2021

Müügitulu ( EUR) 13 368 412 652 456

Puhaskasum (EUR) -111 346 -207 499

Puhasrentaablus % (puhaskasum/müügitulu*100) -0,83% -31,80%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (käibevara/lühiajaliste kohustised) 0,85 1,44

ROE % (puhaskasum/omakapital kokku*100) -45,52% -57,44%

Seisuga 31.12.2022.a. ületasid Boomerang Logistic Group OÜ lühiajalised kohustused käibevara 348 362 euro võrra, mis on suurem kui 2021.aastal (28 970 euro). Boomerang

LogisticGroup OÜ on 2022.a. raamatupidamise aastaaruande koostanud tegevuse jätkuvuse printsiibist lähtuvalt. Ettevõtte juhtkonna hinnangul ei tekita negatiivne käibekapital ettevõttele majandusraskusi, sest on olemas lepingutega kaetud, hea marginaaliga ja positiivse rahavooga objektid. Vastavalt rahavoogude prognoosile suudab ettevõte oma lühiajalised kohustused õigeaegselt täita.

Kontserni äritegevus: • 3PL logistika teenused, mis toetavad e-kaubanduse ettevõtteid. Boomerang pakub kaupade füüsilist käitlemist, kohandatud teenust, laohaldussüsteemi, sealhulgas turustamist tarbijatele ja jaemüügi.

• E-poodide (peamiselt moekaupade) tagastuste käitlemine, mille käigus tooted kontrollitakse, korrastatakse ja pakendatakse sobilikesse müügipakenditesse.

Edu tegurid: • Professionaalne turundus ja müük Põhjamaades ja väljaspool EL-u riikides.

• IT, juhtimisoskuste ja juhtimise edasiarendamine.

• Tugev ja paindlik organisatsioon kindlate protsesside ja heade kvaliteedisüsteemidega.

• Fokuseeritud turundus ja müük suure potentsiaaliga klientidele.

• Loome koos klientidega rohkem tegevuskohti Euroopas, et vähendada turunduskulusid .

BOOMERANG LOGISTIC GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.