Rohkema info nägemiseks:

KAMINAMIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on kohandatud väliköökide ja looduskivist kaminahjude loomine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KAMINAMIX OÜ juurde, kus me muudame tavalised tagaaiad erakordseteks välisruumide elupaikadeks. Meie kirg on tuua loodusliku kivi soojus ja ilu teie kodu välisilme juurde, luues luksusliku puhkepaiga perele ja sõpradele kogunemiseks.

Meie missiooni südames on pühendumus soojuse loomisele ja luksuse kujundamisele. Me usume, et väliköök ei ole lihtsalt koht kokkamiseks; see on teie välistegevuste keskpunkt, koht, kus luuakse ja jagatakse mälestusi. Meie kohandatud väliköögid on kujundatud nii, et need sobiksid sujuvalt teie maastikku, peegeldades teie isiklikku stiili ja pakkudes samal ajal ülimat funktsionaalsust.

Meie ekspertiis ulatub ka imeliste looduslikust kivist kaminatega loomiseni, mis seisavad ajatu elegantsi tunnistajana. Iga kivi on hoolikalt valitud ja käsitsi töödeldud, et tagada, et teie kamin ei oleks ainult soojuse allikas, vaid ka kunstiteos. Olgu teie sooviks hubane nurk lõõgastumiseks või suur avaldus teie tagaaias, meie loodusliku kivi kaminadisainid on kohandatud vastama teie soovidele.

Väliköökide ehitamisest kuni kivikaminate paigaldamiseni, meie oskuslike käsitööliste meeskond on pühendunud suurepärase kvaliteedi pakkumisele. Me oleme uhked kasutades ainult kõrgeima kvaliteediga materjale ja viimaseid tehnikaid, et ehitada välikööke ja kaminaid, mis on nii vastupidavad kui ka ilusad.

Meie portfoolio esitleb valikut luksuslike väliköökide kontseptsioone ja käsitsi valmistatud kivikaminaid, igaüks peegeldades meie pühendumust innovatsioonile ja meisterlikkusele. Olgu teid inspireeritud maalähedase võluvusega kiviahju või modernse elegantsiga keraamilise kamina poolt, meil on ekspertiis teie visiooni elluviimiseks.

KAMINAMIX OÜ-s mõistame ka hoolduse tähtsust. Seetõttu pakume terviklikke teenuseid ahju remondi, renoveerimise ja kamina hoolduse jaoks, tagades, et teie välieluruum püsib rõõmu allikana aastateks.

Avastage võimalusi KAMINAMIX OÜ-ga. Las me aitame teil luua välieluruumi, kus luksus kohtub mugavusega ja iga hetk on nautimist väärt. Soojuse loomine, Luksuse kujundamine – see ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Kontakt

+372 504 1065

KAMINAMIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko M.

KAMINAMIX OÜ muutis meie tagahoovi imeliseks oaasiks! Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö.

- Mari L.

Väliköök on meie kodu kroonijuveel! Aitäh KAMINAMIX OÜ-le unistuste täitmise eest.

- Martin O.

Nende kivikaminad on meie õueruumi tõeline pilgupüüdja. Soe ja stiilne!

Kuidas alustada oma unistuste väliköögi planeerimist?

Väliköögid on saanud ihaldatud omaduseks majaomanikele, kes naudivad meelelahutust ja kokkamist oma tagaaias. Need laiendavad eluruumi ja toovad siseruumide mugavuse õue, luues täiusliku keskkonna kogunemisteks ja pereõhtusöökideks. Väliköögid mitte ainult ei suurenda teie kodu väärtust, vaid pakuvad ka ainulaadset võimalust nautida õues söömist, säästa kommunaalkuludelt soojematel kuudel ning muuta ürituste korraldamine mugavamaks ja nauditavamaks. Alusta kindla plaaniga Enne disaini sukeldumist hinnake saadaolevat ruumi. Arvestage oma väliköögi suurust, kuju ja asukohta. Veenduge, et see

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb looduslikust kivist kaminasimssid nii eriliseks?

Looduslikust kivist kaminasimsid on arhitektuurielemendid, mis on valmistatud erinevat tüüpi karjäärikividest, sealhulgas graniidist, lubjakivist, marmorist ja
ssb.ee
Looduslikust kivist kaminasimsid on arhitektuurielemendid, mis on valmistatud erinevat tüüpi karjäärikividest, sealhulgas graniidist, lubjakivist, marmorist ja paekivist. Need kaminasimsid on olnud kodukujunduse keskmes sajandeid, pakkudes soojust, mugavust ja kogunemiskohta peredele. Nende ajalooline tähtsus on juurdunud nende püsivuses ja rollis, mida nad on mänginud koduarhitektuuri arengus. Erinevalt toodetud alternatiividest pakuvad looduslikust kivist kaminasimsid ainulaadseid mustreid, vastupidavust ja sügavat seost maaga. Iga kivitükk jutustab geoloogiliste protsesside lugu, muutes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.