KAMINAMIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Väliköögid on saanud ihaldatud omaduseks majaomanikele, kes naudivad meelelahutust ja kokkamist oma tagaaias. Need laiendavad eluruumi ja toovad siseruumide mug

Kuidas alustada oma unistuste väliköögi planeerimist?

Väliköögid on saanud ihaldatud omaduseks majaomanikele, kes naudivad meelelahutust ja kokkamist oma tagaaias. Need laiendavad eluruumi ja toovad siseruumide mugavuse õue, luues täiusliku keskkonna kogunemisteks ja pereõhtusöökideks.

Väliköögid mitte ainult ei suurenda teie kodu väärtust, vaid pakuvad ka ainulaadset võimalust nautida õues söömist, säästa kommunaalkuludelt soojematel kuudel ning muuta ürituste korraldamine mugavamaks ja nauditavamaks.

Alusta kindla plaaniga

Enne disaini sukeldumist hinnake saadaolevat ruumi. Arvestage oma väliköögi suurust, kuju ja asukohta. Veenduge, et see täiendaks teie kodu arhitektuuri ja looduslikku maastikku.

Mõelge sellele, kuidas te ruumis liikuma hakkate. Hea liikumisvoog kokkamise, serveerimise ja söömise alade vahel on oluline funktsionaalsuse ja kasutusmugavuse jaoks.

Vali õiged seadmed

Otsustage vajalike seadmete üle lähtuvalt teie kokkamisstiilist. Grillid, suitsuahjud, külmikud ja valamud on levinud valikud. Jätke ruumi ka ettevalmistus- ja serveerimisaladele.

Valige seadmed, mis on mõeldud välistingimustes kasutamiseks ja suudavad vastu pidada ilmastikutingimustele. Otsige kvaliteetseid brände, mis pakuvad ilmastikukindlaid ja vastupidavaid valikuid.

Vali vastupidavad materjalid

Valige materjale, mis on esteetiliselt meeldivad ning samas vastupidavad ilmastikule ja kulumisele. Kivi, roostevaba teras ja teatud komposiidid on suurepärased valikud pikaealisuse ja hoolduse lihtsuse jaoks.

Põrandamaterjali valimisel arvestage libisemiskindlust, soojuse imendumist ja üldise disainiga sobivust. Betoon, plaadid ja looduskivi on populaarsed nende vastupidavuse ja stiili poolest.

Lisa varjualune ja valgustus

Kaitse oma investeeringut ja pikenda selle kasutatavust pergola, paviljoni või katusekonstruktsiooniga. See kaitseb teie kööki karmide ilmastikutingimuste eest ja pakub mugavust teile ja teie külalistele.

Korralik valgustus on oluline ohutuse ja õige meeleolu loomiseks. Kaaluge töövalgustust kokkamisaladele ja üldvalgustust söömise ja lõõgastumise aladele.

Lisa isiklikud puudutused ja mugavused

Sisestage oma isiksus disaini dekooriga, mis peegeldab teie stiili. Valige mööbel ja aksessuaarid, mis täiendavad välistingimusi ja pakuvad mugavust.

Kaaluge selliste funktsioonide lisamist nagu tulease, helisüsteem või välibaar, et tõsta meelelahutuskogemust. Need mugavused võivad muuta teie väliköögi kodu südameks.

Valmis looma täiuslikku välikööki, mis ühendab stiili ja funktsionaalsust? Võtke ühendust KAMINAMIX OÜ-ga ekspertide disaini- ja paigaldusteenuste saamiseks, mis on kohandatud teie ainulaadsele elustiilile.

Kontakt

+372 504 1065

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb looduslikust kivist kaminasimssid nii eriliseks?

Looduslikust kivist kaminasimsid on arhitektuurielemendid, mis on valmistatud erinevat tüüpi karjäärikividest, sealhulgas graniidist, lubjakivist, marmorist ja
ssb.ee
Looduslikust kivist kaminasimsid on arhitektuurielemendid, mis on valmistatud erinevat tüüpi karjäärikividest, sealhulgas graniidist, lubjakivist, marmorist ja paekivist. Need kaminasimsid on olnud kodukujunduse keskmes sajandeid, pakkudes soojust, mugavust ja kogunemiskohta peredele. Nende ajalooline tähtsus on juurdunud nende püsivuses ja rollis, mida nad on mänginud koduarhitektuuri arengus. Erinevalt toodetud alternatiividest pakuvad looduslikust kivist kaminasimsid ainulaadseid mustreid, vastupidavust ja sügavat seost maaga. Iga kivitükk jutustab geoloogiliste protsesside lugu, muutes

Millised on peamised eelised, mida pakub kohandatud väliköök?

Kujutage ette, et astute oma tagaõuele ja teid tervitab grillitud hõrgutiste aroom ning kaunilt meisterdatud köögiruum, mis sulandub sujuvalt suurepärase õueala
ssb.ee
Kujutage ette, et astute oma tagaõuele ja teid tervitab grillitud hõrgutiste aroom ning kaunilt meisterdatud köögiruum, mis sulandub sujuvalt suurepärase õuealaga. See on kohandatud väliköögi võlu, mis on saanud kaasaegse kodukujunduse lahutamatuks osaks neile, kes hindavad kulinaarseid püüdlusi ja värskes õhus viibimist. Väliköögid pakuvad hulgaliselt eeliseid, alates eluruumi laiendamisest kuni kodu väärtuse suurendamiseni. Need pakuvad ideaalset keskkonda külaliste vastuvõtmiseks ja perega värskes õhus einestamiseks. Lisaks võivad nad vähendada energiakulusid, hoides kuumust väljaspool

KAMINAMIX OÜ tegevusaruanne 2022

Kaminamix OÜ põhitegevusalaks on pottsepatööd, ahjude, kaminate tegemine, k.a. tööstuskorstante ja -ahjude ladumine 2022. aasta müügitulu oli 28139€. Ettevõttel
ssb.ee
Kaminamix OÜ põhitegevusalaks on pottsepatööd, ahjude, kaminate tegemine, k.a. tööstuskorstante ja -ahjude ladumine 2022. aasta müügitulu oli 28139€. Ettevõttel oli üks töötaja, Kalle Pohla, kellel maksti töötasu kokku 6958€. Tööjõukulud kokku 9540€. 2022. aastal teenis Kaminamix OÜ kahjumit summas 60€. Kahjum kaetakse eelmiste perioodide kasumi arvelt. Järgneval aastal laiendatakse tegevusala ehitustöödele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.