Rohkema info nägemiseks:

MODIRUM GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 118; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MODIRUM GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

MODIRUM GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 118 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Modirum Group OÜ eesmärk on spetsialiseeruda tarkvaraarendusele, keskendudes esialgu ettevõtete ostmisele ning seejärel tööstuse konsolideerimisele ja sünergiate loomisele. Esimesed ostud viidi lõpule 2023. aastal. Meie äritegevuse peamine fookus on tarkvaralahenduste arendamine pankadele, kindlustussektorile, energiaettevõtetele ja avaliku turvalisuse sektorile.

Modirum Groupi OÜ peamine investeering oli Cloudriveni ost, mis on tuntud tarkvaraarendusettevõte Soomes. Cloudriven spetsialiseerub uuenduslike pilvepõhiste lahenduste pakkumisele, mis on kohandatud erinevate sektorite ettevõtete vajadustele. See strateegiline ost on kooskõlas meie visiooniga laiendada oma võimekust tarkvaraarenduses ja suurendada turuosa, eriti Põhjamaade regioonis.

Hoolimata omaenda tuluallikate arendamisest peetakse tulemusi rahuldavaks tänu edukatele omakapitaliinvesteeringutele ja M&A tehingu lõpuleviimisele.

Omakapitaliinvesteeringute edu näitab tõhusat strateegilist otsustusvõimet ja kaalutletud investeerimisvalikuid, mis aitavad positiivselt kaasa ettevõtte üldisele finantstervisele. Lisaks tähistab M&A tehingu lõpuleviimine edusamme ettevõtte kasvueesmärkide ja laienemiskavade suunas.

Kuigi oma tuluallikate genereerimine on alles arendusjärgus, näitab ettevõtte võime edukalt omakapitaliinvesteeringuid turvata ja strateegilisi tehinguid lõpule viia vastupidavust ja potentsiaali tulevaste tuluvoogude jaoks. Edaspidi on jätkuv fookus oma tuluallikate arendamisele koos strateegiliste investeeringutega oluline püsiva kasvu ja pikaajalise edu saavutamiseks.

MODIRUM GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.