Rohkema info nägemiseks:

SCHOOLIFY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 484; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SCHOOLIFY OÜ kohta arvamuslugu!"

SCHOOLIFY OÜ hetkeolukord

Juba 484 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne 2023. aasta majandusaastaaruandele

Schoolify OÜ peamine tegevus on koolidele ja õpetajatele suunatud tarkvara loomine ja tarkvara müügi korraldamine Saksamaal ja Ameerika Ühendriikides. 2022 ja 2023. aastal keskendus ettevõte põhjaliku turu analüüsi ja müügivõrgustiku ülesehitamisele, et tugevdada oma positsiooni nimetatud turgudel.

Tegevused ja saavutused: - Turu analüüs: Viisime läbi põhjaliku analüüsi Saksamaa ja USA turu kohta, et mõista kohalikke vajadusi ja nõudlusi. See analüüs andis väärtuslikku teavet, mis aitas meil kohandada meie toodet ja turundusstrateegiat vastavalt sihtturgudele.

- Müügivõrgustiku ülesehitamine: Alustasime aktiivselt müügivõrgustiku loomisega, et jõuda tõhusamalt sihtrühmani. Selle raames leidsime potentsiaalsed partnerid ja levitajad, kellega koostöös saame laiendada oma haaret Saksamaal ja USA-s.

- Toote arendamine: Koostöös emaettevõttega HEMLEX OÜ panustasime olulisel määral meie tarkvara arendamisse, keskendudes funktsionaalsuse ja kasutajakogemuse parandamisele. See hõlmas uute funktsioonide väljatöötamist ja olemasolevate täiustamist, et pakkuda õpetajatele veelgi paremat tööriista.

Finantsiline ülevaade: 2023. majandusaastal tekkis kahjum peamiselt tarkvara arendamisega seotud kulude tõttu. Need kulud hõlmasid nii tarkvara arendamise, tehnoloogilisi investeeringuid kui ka testimis- ja turu kohandamise kulusid. Kahjum kaetakse eelmise perioodi kasumi arvelt, tagades seeläbi jätkusuutliku finantsseisundi ja võimaldades meil jätkata arendustöödega ilma täiendavate rahaliste raskusteta.

Plaanitavad tegevused ja eesmärgid: - Partnerlus ja koostöövõrgutik: 2024 aastal plaanime tihendada koostööd loodud partnersuhetes ja võrgustikus. Need partnerlused aitavad meil kiirendada turule sisenemist ja saavutada suuremat mõju

Saksamaa ja USA haridusturul.

- Turundus- ja müügistrateegia rakendamine: Jätkame oma turundus- ja müügistrateegia elluviimist, kasutades saadud turuinfo ja ülesehitatud müügivõrgustiku eeliseid. Tugev turundus toetab meie eesmärki jõuda rohkemate koolide ja õpetajateni, pakkudes neile väärtuslikke tööriistu ja lahendusi.

- Toote pidev täiustamine: Jätkame oma tarkvara arendamist ja täiustamist, lähtudes kasutajate tagasisidest ja turu nõudmistest. Meie eesmärk on pakkuda parimat võimalikku toodet, mis toetab õpetajate tööd ja aitab kaasa hariduse kvaliteedi tõstmisele.

SCHOOLIFY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.