Rohkema info nägemiseks:

TARINDI CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 197; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TARINDI CONSULT OÜ kohta arvamuslugu!"

TARINDI CONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tarindi Consult OÜ alustas tegevust 2021 aasta veebruaris ning põhitegevuseks oli ehitusjuhtimise -, ehituse omanikujärelevalve - , ehitustegevuse juhtimise teenuse osutamine.

Põhitegevused 2023 aastal jäid samaks. Tarindi Consult OÜ 2023 aasta käibest moodustas ehitusjuhtimise (investeeringu- ja arendusprojektide planeerimine/ käivitamine, hangete koostamine/ läbiviimine ning Tellija tehniline nõustamine) teenuse osutamine ca 11% ning ehituse omanikujärelevalve teenuse osutamine ca 70% ja ehitustegevuse juhtimise (ehitusobjekti projektijuhtimine, ehitusprotsessi ajaline ja rahaline planeerimine, hangete korraldamine, alltöövõtjate valik, tegevuste ohjamine) teenuse osutamine ca 19%.

Tarindi Consult OÜ klientideks 2023 aastal on olnud: erinevad kinnisvara arendamisega tegelevad ettevõtted (sh Miston Capital OÜ, RannaNiidu Kodud OÜ, Mai 71 OÜ, L6 OÜ, Vagabondi Loftid OÜ); erinevad eraõiguslikud ettevõtted (sh Exmet Services OÜ, Rivest OÜ, Massiaru Põllumajanduslik OÜ, Valgekivi OÜ); kohalikud omavalitsused (sh Pärnumaa Omavalitsuste Liit, Viljandi Vallavalitsus, Anija Vallavalitsus, Väike-Maarja Vallavalitsus, Põhja-Pärnumaa

Vallavalitsus, MTÜ Meie Kiltsi); korteriühistud; 2023. aasta tegevuse eest maksti juhatuse liikmele tasu. Juhatuse liikme käsutuses olid firmale kuuluv sõiduauto, mobiiltelefon ning tööks vajalikud töövahendid.

Aruandeaastal jätkus täienduskoolitamine kutsekvalifikatsiooni hoidmiseks ja taas tõendamiseks ning selleks osaleti erinevatel täiendõppe punkte andvatel koolitustel.

Põhilist arvuti tarkvara uuendatakse regulaarselt kohalike ametlike müügiesindustega sõlmitud lepingute alusel.

Tarindi Consult OÜ jätkab tööd aadressil Olga talu, Rõusa küla, Põhja-Pärnumaa vald, Pärnumaa asuvates ruumides.

Tarindi Consult OÜ jätkab ehituse omanikujärelevalve - , ehitusjuhtimise -, ehitustegevuse juhtimise teenuse osutamist Eestis ning saavutatud positsiooni kindlustamist ja laiendamist. Ettevõtte eesmärk järgneval majandusaastal on teenuste müügimahu säilitamine varasemal tasemel. Kõrgendatud tähelepanu alla ettevõttes jääb ka edaspidi pakutava teenuse kõrge kvaliteedi ja tellijate rahulolu tagamine ning lepingute usaldusväärne ja täpne täitmine.

Tarindi Consult OÜ on jätkuvalt maksejõuline, piisavate varadega ja kindlatel turupositsioonidel tegutsev ettevõte, kes on kinnitanud oma konkurentsivõimet, jätkusuutlikkust ja sotsiaalset stabiilsust Eesti turul.

Tarindi Consult OÜ juhatuse liikmena jätkab Reino Lõhmus.

Peamised finantssuhtarvud: 2023 2022

ROA 49% 68%

ROE 65% 89%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: 5.05 6.77

Suhtarvude leidmise valemid: *Varade puhasrentaablus (ROA) = Puhaskasum / Varad*100 // näitab, kui efektiivselt on ettevõte kõiki oma varasid kasutanud *Omakapitali puhasrentaablus (ROE) = Puhaskasum / Omakapital*100// näitab, kui efektiivselt on ettevõtte tegevjuhtkond suutnud omanike poolt investeeritud kapitali kasutada. See vastab küsimusele, kui palju on sinu poolt ettevõttesse paigutatud raha (sh väljavõtmata kasum) kasumit teeninud. Tulemuseks rohkem kui 10%, siis on tegemist hästi juhitud ettevõttega.

*Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = Käibevara / Lühiajalised kohustused // näitab likviidsete varade suhet lühiajalistesse kohustustesse; heaks loetakse kattekordajat 1,6 või enam, nõrgaks 1,1 ja vähem.

TARINDI CONSULT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.