Rohkema info nägemiseks:

RUSH STREET INTERACTIVE DEVELOPMENT ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1805; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RUSH STREET INTERACTIVE kohta arvamuslugu!"

RUSH STREET INTERACTIVE DEVELOPMENT ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 1805 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Rush Street Interactive Development Estonia OÜ (“RSID Estonia” või “Ettevõte”) on Eesti seaduste alusel asutatud ettevõte, kelle ainuosanik on RSI Development, LP kaudu Rush Street Interactive, LP (“RSILP”) - juhtiv online-hasartmänguettevõte, kes pakub online-kasiino ja spordiennustuste teenust USA, Kanada ja Ladina-Ameerika turgudel. RSILP-d omab ja kontrollib Rush Street

Interactive, Inc (New Yorgi börsil "RSI" sümboli all kaubeldav äriühing).

RSID Estonia osutab tarkvaraarendusteenuseid RSILP juhtimisel ja kontrolli all RSILP-le kuuluva mänguplatvormi toetuseks. RSID

Estonia teenib tulu RSI LP tütarettevõttega sõlmitud kulupõhise meetodi kaudu. Aasta 2023 on Ettevõtte jaoks esimene oluliste tegevuste täisaasta, mis tuleneb töötajaskonna suurendamisest pärast RSI Development LP äritegevuse üleandmist Ettevõttele 2022.

aasta juulis. Töötajate palgad esindavad ja peaksid olema ka edaspidi Ettevõtte kõige olulisem investeering.

Aastal 2022 asutas Ettevõte Serbias 100% omanduses oleva tütarettevõtte RSI Development d.o.o. Beograd (“RSID Serbia”). RSID

Serbia osutab samuti tarkvaraarendusteenuseid RSI LP juhtimisel ja kontrolli all.

Ettevõtte tegevustulemused üldjuhul ei kõigu hooajaliste trendide tõttu ning majandustulemused sõltuvad ainult RSI LP osutatavate tarkvaraarendusteenuste mahust.

Ettevõte puutub tavapärase äritegevuse käigus kokku teatud riskidega, sealhulgas regulatiivsete ja vastavuse, likviidsuse, välisvaluutariski ja inflatsiooniga. Praegu ei ole need riskid Ettevõtte finantsseisundi või tegevustulemuste seisukohalt olulised, kuid võivad tulevikus olla. Ettevõte ja selle emaettevõte on investeerinud inimressurssi, et töötada välja poliitikad ja protseduurid, mis vastavad reguleerivate institutsioonide nõuetele. RSI LP juhib üksuse rahandusfunktsiooni ja jälgib selle rahalisi ressursse tagamaks, et tal on piisavalt vahendeid üksuse rahaliste kohustuste õigeaegseks täitmiseks. Välisvaluutajäägid on viidud miinimumini ning Ettevõte sõlmib lepingud ja töölepingud peamiselt eurodes, et vähendada avatust välisvaluutariskile.

Ettevõtte peamised finantsnäitajad/suhtarvud on järgmised: 2023 2022

Müügitulu 15 446 006 6 717 559

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1.00 0.62

Kohustiste ja omakapitali suhe 2.20 21.62

Suhtarvude valemid:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: käibevarad / lühiajalised kohustused

Kohustiste ja omakapitali suhe: kohustused / omakapital

RUSH STREET INTERACTIVE DEVELOPMENT ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.