Rohkema info nägemiseks:

PASTAMASIN OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 964; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PASTAMASIN OÜ kohta arvamuslugu!"

PASTAMASIN OÜ hetkeolukord

Juba 964 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Pastamasin OÜ asutati 29.03.2021. aastal eesmärgiga pakkuda põhitegevusena toitlustusteenust. 2021. aasta juuli lõpus alustati Rüütli 7 aadressil aktiivset müügitegevust restorani Pompei kaubamärgi all.

2022. aastal jätkus toitlustusteenuse osutamine ning suuresti langenud COVID-19 piirangute ning tugeva toote olemasolu koosmõjul oli majandusaasta ettevõtte omanike hinnangul väga edukas. Restoran Pompei on nii linnaelanike kui väliskülastajate seas väga populaarne. 2022.

aasta majandustulemused olid head ning ettevõtte omanike jaoks ootuspärased. Ettevõtte omakapital on positiivne ning on piisavalt vaba kapitali nii täiendavate investeeringute tegemiseks kui omanikutulu maksmiseks.

2023. aastal soovib ettevõtte juhtkond teha mitmeid investeeringuid põhivarasse, et tõsta efektivsust ning tuua turule ka uusi tooteid. Lisaks eeldab ettevõtte müügitulu kasvu võrreldes 2022. aastaga ligikaudselt 10-20%.

PASTAMASIN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.