Rohkema info nägemiseks:

QBRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 238; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta QBRI OÜ kohta arvamuslugu!"

QBRI OÜ hetkeolukord

Juba 238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Meil on hea meel esitleda "Muudele infotehnoloogia- ja arvutiteenuste aladele" spetsialiseerunud QBRI OÜ 2023. majandusaasta (FY2023) majandusaasta tegevusaruannet, mis hõlmab ajavahemikku jaanuar 2023 kuni detsember 2023. Selle aruande eesmärk on anda ülevaade meie tulemustest aasta jooksul ja anda ülevaade meie plaanidest eelseisvaks aastaks.

QBRI OÜ tegutseb IT-sektori esirinnas, pakkudes laia valikut infotehnoloogia- ja arvutiteenuseid. Meie põhitegevuseks on tipptasemel

IT-lahenduste, tarkvaraarenduse ja IT-nõustamisteenuste pakkumine klientidele erinevates tööstusharudes. Meie pühendumus innovatsioonile, kvaliteedile ja klientide rahulolule jääb meie tegevuse nurgakiviks.

FY2023 on olnud QBRI OÜ jaoks murranguline aasta, mida iseloomustavad nii väljakutsed kui ka märkimisväärsed saavutused. Vaatamata enneolematule probleemile väliskliendiga, kus me ei saanud osutatud teenuste eest makseid vastu võtta, näitasime üles märkimisväärset vastupidavust ja strateegilist paindlikkust, et selles rahalises madalpunktis navigeerida. Siin on meie 2023. eelarveaasta tulemuste peamised tipphetked:

Finantsprobleemidega kohanemine: väliskliendiga seotud makseprobleem tekitas märkimisväärse rahalise pinge. Kuid usaldusväärse finantsjuhtimise, kulude optimeerimise ja strateegiliste ümberjaotamiste kaudu õnnestus meil mõju leevendada ja säilitada oma tegevuse stabiilsus.

Positiivne finantsvaldkonna taastumine: vaatamata tagasilöökidele püsisid meie üldised finantstulemused tugevad. Saavutasime stabiilse tulude kasvu teistes segmentides, kompenseerides tagastamata makseid ja tagades stabiilse rahavoo kogu aasta vältel.

Investeerimine innovatsiooni: jätkates oma innovatsioonitraditsiooni, investeerisime märkimisväärselt aega teadus- ja arendustegevusse. See fookus võimaldas meil tutvustada mitmeid uusi IT-lahendusi ja täiustada olemasolevaid teenusepakkumisi, hoides meid turul konkurentsivõimelisena.

Kliendikesksed algatused: Meie vankumatu pühendumus erakordse kliendikogemuse pakkumisele viis meid sügavamale suhtlusele klientidega, nende arenevate vajaduste mõistmiseni ja kohandatud lahenduste pakkumiseni, mis vastasid nende ainulaadsetele nõuetele.

Eetilised ja vastutustundlikud tavad: säilitasime oma kindla pühendumuse eetilistele äritavadele, tagades vastavuse regulatiivsetele nõuetele ning seades esikohale andmete privaatsuse ja turvalisuse meie klientide jaoks.

Fy2024 oodates oleme entusiastlikud, et kasutada ära 2023. eelarveaastal saadud hoogu ja jätkata oma kasvutrajektoori. Meie eelseisva aasta strateegilised plaanid on järgmised:

Innovatsioon ning teadus- ja arendustegevus: jätkame investeeringuid teadus- ja arendustegevusse, et püsida tehnoloogiliste edusammude esirinnas. Keskendume uuenduslike lahenduste väljatöötamisele, mis vastavad tekkivate turgude vajadustele ja suurendavad meie konkurentsieelist.

Turu laienemine: Tunnistades tehnoloogiasektori kasvupotentsiaali, on meie eesmärk laiendada oma kohalolekut turul, uurides uusi geograafilisi piirkondi ja mitmekesistades oma kliendibaasi. Strateegilised partnerlused ja koostöö on meie teenusepakkumiste täiustamisel ja haardeulatuse laiendamisel otsustava tähtsusega.

Klientide kaasamise suurendamine: Klientide rahulolu on jätkuvalt esmatähtis. Eelarveaastal 2024 plaanime süvendada oma klientide kaasamise algatusi, otsides aktiivselt tagasisidet, et oma teenuseid veelgi täiustada ja tagada, et ületame järjepidevalt klientide ootusi.

Sotsiaalne ja keskkonnamõju: Oleme pühendunud tehnoloogia kasutamisele positiivsete muutuste jaoks. 2024. eelarveaastal uurime aktiivselt võimalusi panustada sotsiaalsetesse ja keskkonnaalastesse eesmärkidesse, viies oma tegevuse kooskõlla jätkusuutlike tavadega ja avaldades olulist mõju kogukondadele, keda teenime.

FY2023 oli QBRI OÜ jaoks vastupidavuse, kohanemise ja kasvu aasta. Vaatamata väliskliendiga seotud probleemist tulenevatele rahalistele väljakutsetele võimaldas meie strateegiline väledus ja pühendumus tipptasemele meil raskustes orienteeruda ja tugevamana välja tulla. Oleme tänulikud oma meeskonna ja klientide vankumatu toetuse eest ning oleme jätkuvalt pühendunud erakordse väärtuse ja tehnoloogiliste uuenduste pakkumisele eeloleval aastal.

QBRI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.