Rohkema info nägemiseks:

AUDACIA CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 72; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AUDACIA CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

AUDACIA CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 72 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal Audacia Capital OÜ oma põhitegevust ei alustanud ning sellest tulenevalt oli ettevõtte müügitulu 0 eurot. Küll aga suutsime valuutavahetustehingute kaudu tulu teenida.

Käimasolev Vene-Ukraina sõjaline konflikt on avaldanud meie piirkonnale märkimisväärset majanduslikku mõju. Tulevikku vaadates oleme jätkuvalt pühendunud kinnisvarasektorisse investeerimisele Balti riikides ja Euroopas. Vaatamata eelmise aasta väljakutsetele on Balti riikide majandused näidanud üles vastupidavust ja oleme kindlad nende suutlikkuses tulevikule vastu astuda. Jätkame potentsiaalsete investorite ja investeerimisobjektide otsimist, suurendades samal ajal oma efektiivsust kinnisvarasektoris.

2021. aastal emiteeris Audacia Capital OÜ edukalt Eesti NASDAQ Finantsinstrumendi (ISIN EE3300002252) väärtuses 2,5 miljonit eurot (osaku suurus 100 000 eurot) ning 2022. aastal on Audacia Capital OÜ müünud 3 ühikut võlakirju koguväärtuses 300 000 eurot.

Audacia Capital OÜ tunnustab hetke negatiivset omakapitali positsiooni -12 570 EUR. Arvestades aga ainulaadseid olusid ja kinnisvaraalase nõustamise potentsiaalset tasuvust, oleme koostanud plaani omakapitali positsiooni taastamiseks ja parandamiseks.

Planeeritud tegevused: 1. Tulu genereerimine: kui meie põhitegevus on alustatud, ootame tulu teenimist kinnisvara üüri- ja müügiteenuste kaudu. Nende põhitegevuste algatamisega soovime luua positiivseid rahavoogusid ja aidata kaasa omakapitali taastamisele.

2. Investorite meelitamine: Lisaks uute turgude otsimisele tegeleme aktiivselt investorite usalduse taastamisega ja uute investorite kaasamisega.

Kasutame oma tugevat äristrateegiat, kogemusi ja pühendumust kinnisvarasektoris suurepäraste kogemuste pakkumisele, et potentsiaalsetele investoritele meeldida.

3. Partnerlussuhted ja koostöö: uurime võimalusi strateegiliseks partnerluseks ja koostööks, et suurendada meie turu ulatust ja luua vastastikku kasulikke suhteid. Kasutades usaldusväärsete partnerite teadmisi ja ressursse, saame kiirendada oma kasvu ja aidata kaasa omakapitali taastamisele.

AUDACIA CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.