Rohkema info nägemiseks:

TITANIUM BALTICS I OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 217; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TITANIUM BALTICS I kohta arvamuslugu!"

TITANIUM BALTICS I OÜ hetkeolukord

Juba 217 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldine informatsioon

Titanium Baltic I OÜ asutati 15.06.2021 osakapitaliga 10 000 eurot. Ettevõtet omab investeerimisfond

Titanium Baltic Real Estate, mille üle korraldab järelvalvet Soome Finantsinspektsioon.

Ettevõtte registreeritud peakontor asub Tallinnas, Sõpruse pst. 145.

Ettevõtte juhatus moodustab vabatahtliku reservi. 2023 aastal suurendati ettevõtte vabatahtliku reserve 1 125 tuhat euroni.

Äritegevus

Ettevõtte põhitegevusala on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. Ettevõtte tegevus ei ole hooajaline.

Ettevõte investeerib peamiselt elamu-, äri-, hooldus- ja ühiskondlikku kinnisvarasse, samuti kruntidesse ja infrastruktuuridesse (nagu näiteks sadamad, teede ehitus, energiainfrastruktuurid ja muud projektid).

Sellisteks projektideks võivad olla muuhulgas, korterelamud, kontorihooned, logistikaga seotud ehitised, äripinnad, hotellid, tööstus- ja tootmishooned, laohooned, hooldusasutused ja muudel sotsiaalsetel eesmärkidel kasutatavad hooned. Nimetatud kompleksid võivad olla kasutusel ka muudel eesmärkidel kui ülal loetletud.

Ettevõtte äritegevus on seotud intressmäära riskiga. Intressimäära risk on risk, et finantsinstrumentide õiglased väärtused või rahavood kõiguvad tulevikus turu intressimäärade muutuste tõttu. Rahavoogude intressimäära risk tekib muutuvate intressimääradega võlakohustistest ja seisneb ohus, et finantskulud suurenevad, kui intressimäärad tõusevad. Ettevõtte intressimäära risk tuleneb pikaajalistest võlakohustistest, mis on võetud fikseeritud ja ujuva intressimääraga. Ettevõtte intressimäärade risk on peamiselt sõltuvuses Euribori (Euro Interbank Offered Rate) võimalikest muutustest.

Peamised finantsnäitajaid

Eurodes 2022 2023

Käive 1 175 053 1 633 688

Majandusaasta kasum/kahjum -114 894 980 505

Kasumimarginaal -9,8 % 60%

Omakapital 194 826 1 975 331

Omakapitali tasuvus -37,1 % 49,6 %

Varade rentaablus 4,2 % 2,6 %

Aruandeperioodi olulised sündmused

Majandusaasta jooksul sai valmis Tala 2 aadressil Solo Stock stock office projekt ja ettevõte sai hoone omanikuks peale kasutusloa saamist. Noblessneris asuvad 28 korterit said ka valmis aruandeperioodil. Osa

TITANIUM BALTICS I OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.