Rohkema info nägemiseks:

FERTILITAS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 948; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta FERTILITAS AS kohta arvamuslugu!"

FERTILITAS AS hetkeolukord

Juba 948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Fertilitas asutati 30.06.2021.a. AS Viimsi Haigla jagunemise käigus ning alustas majandustegevusega 01.08.2021.a. Ettevõtte põhitegevuseks on meditsiiniliste teenuste osutamine - osutatakse ambulatoorset, päevakirurgilist ja statsionaarset eriarstiabi paljudel erialadel, s.h. günekoloogia, kõrva-nina-kurguhaiguste, ortopeedia, taastusravi, uroloogia, üldkirurgia, kardioloogia, plastikakirurgia, lastehaiguste jm erialadel.

AS Fertilitas jätkas aastal 2022 pikaajalist koostööd Tervisekassaga lepinguliselt sätestatud tegevusmahtude ulatuses.

Aruandeaastal investeeriti 203 tuhat eurot meditsiiniseadmete uuendamisse ja 31 tuhat infotehnoloogilistesse lahendustesse, järgmisel aastal on planeeritud medistiinisedmete investeeringud samas mahus.

Aruandeaastal ei tehtud uurimis- ega arendustegevuse projekte, neid ei ole praegu planeeritud ka lähiaastateks.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi. Ettevõtte tegutsevas meditsiinivaldkonnas on üldine areng stabiilne, vastavalt sellele on mõju ka

AS Fertilitasele.

Ettevõtte tegevus ei ole hooajaline ja ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. AS Fertilitase peamised tehingud toimuvad Euroala riikidega ning eurodes, mistõttu on valuutariski tase minimaalne.

AS Fertilitas tütarettevõtted seisuga 31.12.2022.a

Nimi Osalus Tegevusala

OÜ Urologia 90% Meditsiiniteenused

AS Orthopedica 100% Meditsiiniteenused

AS Fertilitas müügitulu 2022. aastal oli 6584544 eurot. 2022.aastal oli töötajate keskmine arv taandatud täistööajale 120 ning nende töötasu oli 3977816 eurot (lisa 16). Ettevõtte juhatus oli 2022. aastal kolmeliikmeline ja nõukogu kolmeliikmeline, aasta lõpuks vähendati juhatus kaheliikmeliseks ja nõukogu suurendati neljaliikmeliseks. Juhatuse liikmetele maksti 2022.aastal tasusid 303156 eurot (lisa 18), nõukogu liikmetele tasusid ei makstud.

Peamised suhtarvud 2022.a tulemi põhjal:

Aruandeaasta kahjum oli 7915 eurot.

1) puhaskasumi marginal (puhaskasum/tulud) -0,12% 2) ärikasumimarginal (ärikasum/müügitulu) -0,60% 3) lühiajaliste kohustuste kattekordaja(käibevara/lühiajalised kohustused) 0,52 4) omakapitali määr (omakapital/koguvara) 0,20.

AS Fertilitase tegevuse põhisuunad 2023. aastaks: 1) jätkuvalt investeerida meditsiini seadmetesse ja inventari 2) pakkuda kõrgekvaliteedilist ja patsiendisõbralikku meditsiiniteenust 3) tõsta kasumlikkust, mille arvelt investeerida teenuse kvaliteeti ja tööjõukapitali 4) jätkata koostööd Eesti Vabariigi ravikindlustussüsteemiga.

FERTILITAS AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.