Rohkema info nägemiseks:

REINSTONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 268; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REINSTONE OÜ kohta arvamuslugu!"

REINSTONE OÜ hetkeolukord

Juba 268 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Reinstone OÜ asutati 2021.a. juulis. Esimesel aastal ehitustegevust ei toimunud. Alustati 2022.aasta algusest. Põhilisteks objektideks olid alltöövõtjana Nordecon AS Kalaranna kortermajade ja Vectori hoonetekompleksi ehitus ning Luise büroohoone ehitus. Tegutseti ka koos Marico

Ehitus OÜ ja Montreco OÜ.

Kui 2022.a. lõppes 55,7 tuhande eurose kasumiga, siis 2023.a. kasum kerkis 80 tuhande euroni. 2023.a. oli firmale igati kasmlikum kui 2022.a.

Ettevõttes oli palgal aastas keskmiselt 5-6 töötajat, kellele maksti töötasu töölepingu alusel. Firmal on üks osanik, kes juhib ettevõtet ja teeb parimaid otsuseid, et ettevõtte käekäik oleks tasemel. Firma püüab jätkata samal lainel.

Reinstone OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

REINSTONE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.