Rohkema info nägemiseks:

LUHT GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke raamatupidamisteenuseid, mis on kohandatud iga kliendi unikaalsetele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LUHT GRUPP OÜ mõistab, et iga eduka ettevõtte selgrooks on selle finantsiline selgus ja korraldus. Kümnendi pikkuse kogemuse ja pühendumusega isikupärastatud teenusele oleme paberivaba raamatupidamisteenuste esirinnas, tagades, et teie finantsteekonda navigeeritakse täpsuse ja hoolitsusega.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume põhjalikke raamatupidamisteenuseid, mis on kohandatud iga kliendi ainulaadsetele vajadustele. See filosoofia on meie lähenemisviisi nurgakivi, võimaldades meil pakkuda lahendusi, mis on sama ainulaadsed kui teie ettevõte. Alates aastaaruannetest kuni äriplaanideni, ja tööaja, puhkuse arvestuse, personali arvestuse, palgaarvestuse kuni igapäevase maksunõustamise ja deklaratsioonideni, katame kõik raamatupidamise ja analüüsi aspektid, et hõlbustada teie ettevõtte kasvu ja stabiilsust.

Meie teenuste valik on loodud selleks, et võtta finantsjuhtimise koormus teie õlult. Meie täielik raamatupidamispakett võimaldab teil keskenduda sellele, mida te kõige paremini oskate – oma äri kasvatamisele. Olgu teie ettevõte mikroettevõte või suur korporatsioon, meie paindlik lähenemine ja individuaalne teenindus tagavad, et teie raamatupidamisvajadused on täielikult rahuldatud.

Palkade arvestus võib olla keeruline ja aeganõudev, kuid mitte meiega. Me haldame palgaarvestuse protsessi igat etappi, alates algdokumentide haldamisest kuni tööaja tabelite koostamise, palkade arvutamise ja maksudeklaratsioonide esitamiseni. Usaldage meid, et muuta teie palgaarvestus efektiivseks ja täpseks.

Kriitilise ülesande, aasta finantsaruannete koostamise puhul soovitame usaldada see meie võimekatele kätele. Nii tagate mitte ainult õigeaegse aruandluse, vaid saate ka põhjaliku ja täpse ülevaate oma ettevõtte finantstervisest.

60 kuuklienti, üle 150 koostatud aastaaruande ja pühendunud meeskond 4 professionaaliga, kellel on 10 aastat kogemust, teeb LUHT GRUPP OÜ-st teie usaldusväärse partneri raamatupidamises. Meie moto, 'Navigeerime teie finantsteekonda täpsuse ja hoolitsusega!', peegeldab meie pühendumust teie edule.

Liituge meie rahulolevate klientide hulgaga ja kogege meelerahu, mis kaasneb ekspertide finantsjuhtimisega. Võtke meiega ühendust juba täna, et teada saada, kuidas me saame teile abiks olla.

Kontaktandmed:
E-post: kaideliis@klraamatupidamine.ee
Telefon: +372 5880 2654
Aadress: Luht Grupp OÜ, Reg. nr. 16334281, KMKR EE102420575, Jõgeva maakond, Mustvee vald, Avinurme alevik, Ülejõe tn 6, 42101

LUHT GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LUHT GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Luht Grupp OÜ on 2021. aastal loodud ettevõtte, kelle peamisteks tegevusaladeks on olnud raamatupidamisteenuse ja finantskonsultatsiooni pakkumine. Kaide-Liis Luht Juhatuse liige

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas paberivaba raamatupidamine võib teie äri tõhustada

Äride arenguga digiajastul on paberivaba raamatupidamine saanud nurgakiviks ettevõtetele, kes soovivad oma finantstegevusi tõhustada. See lähenemine hõlmab digi
ssb.ee
Äride arenguga digiajastul on paberivaba raamatupidamine saanud nurgakiviks ettevõtetele, kes soovivad oma finantstegevusi tõhustada. See lähenemine hõlmab digitaalsete tööriistade ja tarkvara kasutamist finantstehingute, arvestuse ja aruandluse haldamiseks, kõrvaldades vajaduse füüsiliste paberidokumentide järele. Tehnoloogia arenguga tunnistavad üha enam ettevõtteid paberivaba lähenemise eeliseid. See nihe mitte ainult ei ühti kaasaegsete tavade, vaid pakub ka konkurentsieelist finantside tõhusamal haldamisel. 1. Tõhustatud efektiivsus ja tootlikkus Paberivaba raamatupidamissüsteemide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.