Rohkema info nägemiseks:

DUNKELGRAU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Põrandakatete paigaldus üle Eesti ettevõtetele ja eraisikutele. Pikaajalise kogemusega eksperdid ja suur valikuvõimalus - PVC, LVT, plaatvaip ja palju muud.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie, Dunkelgrau, oleme pühendunud oma klientidele parimate põrandakatete lahenduste pakkumisele. Alustasime oma teekonda aastate eest, sooviga tuua turule kvaliteetseid ja vastupidavaid põrandakatteid, mis pakuvad mugavust ja esteetilist ilu nii kodudes kui ka äriruumides. Oleme kasvanud ja arenenud tänu meie pühendunud meeskonnale, kellel on pikaajaline kogemus ja kirg oma töö vastu.

Dunkelgrau eesmärk on pakkuda täisteenust, mis hõlmab kõik etapid alates konsultatsioonist ja materjali valikust kuni lõpliku paigalduseni. Meie teenuste hulka kuuluvad plaatvaipade, PVC põrandate, LVT põrandate ja ESD antistaatiliste põrandate paigaldus. Iga projekt algab põhjalikust konsultatsioonist, kus aitame leida kliendi vajadustele ja eelistustele vastava lahenduse. Meie eksperdid pakuvad professionaalset nõu, et tagada parim võimalik tulemus.

Plaatvaibad, mida pakume, on suurepärane valik tänu nende vastupidavusele ja disainivõimalustele. Need on kergesti hooldatavad ja vajadusel saab vahetada vaid üksikuid plaate, mis teeb neist praktilise lahenduse nii kodudes kui ka kontorites. PVC põrandad on tuntud oma veekindluse ja vastupidavuse poolest, sobides suurepäraselt erinevatesse keskkondadesse, sealhulgas tööstusruumidesse. LVT põrandad pakuvad luksuslikku välimust ja on suurepärane alternatiiv puitparketile, olles samas kulumis- ja niiskuskindlad. ESD antistaatilised põrandad on spetsiaalselt loodud tehastes ja laborites, kus on vajalik elektrostaatilise laengu elimineerimine, tagades ohutu töökeskkonna.

Lisaks põrandate paigaldamisele pakume ka vana põrandakatte eemaldamist ja utiliseerimist ning aluspinna ettevalmistustöid. Meie teenus hõlmab kõike alates aluspinna professionaalsest puhastamisest kuni lihvimis- ja tasandustöödeni, et tagada uue põranda parim võimalik kestvus ja välimus. Pärast paigaldust viime läbi korrastus- ja viimistlustööd ning nõustame kliente põranda hooldamise osas, et tagada selle pikaajaline ilus välimus ja funktsionaalsus.

Dunkelgrau meeskond on pühendunud pakkuma kiiret ja kvaliteetset teenust, olles samas taskukohane ja usaldusväärne partner. Meie laialdane kogemus ja professionaalne lähenemine tagavad, et iga klient saab just talle sobivaima lahenduse. Oleme uhked oma töö üle ja pühendume igale projektile täielikult, et täita meie klientide ootused ja vajadused.

Kontakt

DUNKELGRAU OÜ kontaktid

Miks valida oma koju veekindel põrandakate?

Kui on vaja valida õige põrandakate oma koju, võivad valikud olla ülekaalukad. Siiski paistab veekindel põrandakate silma kui ülekaalukalt parem valik nii elamu- kui kaubanduspindade jaoks. Siin on viis veenvat põhjust, miks veekindel põrandakate peaks olema teie valikute nimekirja tipus. 1. Võrdlematu vastupidavus ja pikaealisus Veekindel põrandakate on loodud vastu pidama vee tungimisele, muutes selle ideaalseks valikuks piirkondades, kus esineb sageli valumisi, niiskust ja õhuniiskust. See vastupidavus veekahjustustele tagab, et teie põrandad püsivad terviklikud ja ilusad aastateks.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada oma põrandate pikaealisus ja laitmatu välimus?

Luxury Vinyl Tile (LVT) põrandad on kaasaegne lahendus nii elu- kui kaubandusruumidele, mis ühendab looduslike materjalide välimuse vinüüli vastupidavuse ja hoo
ssb.ee
Luxury Vinyl Tile (LVT) põrandad on kaasaegne lahendus nii elu- kui kaubandusruumidele, mis ühendab looduslike materjalide välimuse vinüüli vastupidavuse ja hoolduse lihtsusega. See on paljude jaoks eelistatud valik, kuna see on niiskuskindel, mugav jalgade all ja mitmekülgne disainilt. LVT põrandad pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas nende vastupidavust, paigaldamise lihtsust ja madalaid hooldusnõudeid. Samuti on need tuntud oma helisummutavate omaduste poolest ja võime tõttu taluda suurt jalakäijate liiklust, muutes need ideaalseks mitmesugustes keskkondades. Esmane hooldus pärast

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.