Rohkema info nägemiseks:

BUGG AUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 89; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BUGG AUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

BUGG AUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Bugg Audio on loodud esindama Eesti arvutimängude helidisaini võimekust globaalsel maastikul.

Lühiajaline plaan on teha ühel või teisel viisil koostööd kõikide kohalike videomängude tootjatega. Samuti luua suhteid välismaiste sarnaste ettevõtetega tekitades kahekõne erinevate osapoolte vahel tuues nii rohkem tähelepanu Eesti tootjate suunas.

Aastal 2023 tegeles Bugg Audio peamiselt arvutimängudele helide ja muusika loomisega. Vähesel määral sai korraldatud muusikalisi esitlusi üritustel ja vastutaud helitehnika eest. Bugg Audio osales erinevated messidel ja üritustel mille fookus oli arvutimängu arendus Eestis ja maailmas. 2023 eesmärk oli muutlikes oludes tagada ettevõtte jätkusuutlikkus, et valmistada ette aastasse 2024 planeeritud laienemine. Luues kontakte mängumaailmas ja kitsendaes fookust, vähenesid 2023 aastal projektide mahud mis jäävad väljapoole mänguarendust. Aastast 2023 tegeleb Bugg Audio koolitamisega. Selle jaoks töötas Bugg Audio välja kursuse programmi ja õppematerjalid mängu mootori Unreal Engine huvilistele. Alates sügisest 2023 koolitab Bugg Audio tulevasi mängu arendajaid helindama Full Cycle Game Academy nimelises akadeemias.

Peamine koostööpartner aastal 2023 oli Gamecan OÜ.

2024 aasta jooksul on Bugg Audiol plaan pakkuda täiskohaga töökohti neljale töötajale.

BUGG AUDIO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.