Rohkema info nägemiseks:

KITMAN COLDTECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 693; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KITMAN COLDTECH OÜ kohta arvamuslugu!"

KITMAN COLDTECH OÜ hetkeolukord

Juba 693 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kitman Coldteh OÜ on Kitman Thulema AS tütarettevõte ja kuulub OÜ NG Investeeringute kontserni, mis tegutseb kaubanduse, tööstuse ja kinnisvara sektoris. Kitman Coldtech OÜ sai alguse eraldumisest

Kitman Thulema AS-st 2021. aasta detsembris.

Kitman Coldtech OÜ meeskonnal on külmatehnika vallas pikaajalised kogemused. Ettevõte pakub klientidele kaubanduslikke ja tööstuslikke külmasüsteemide lahendusi alates konsultatsioonist kuni võtmed kätte lahenduseni. Projekteerimisest ja kontseptsiooni väljatöötamisest kuni sisustuse paigaldamise ja järelhoolduseni.

Kitman Coldtech OÜ-l on kaks ärisuunda: 1. Külmasüsteemide 24/7 jälgimisteenus, hooldus ja remont.

2. Kaubanduslike ja tööstuslike külmasüsteemide projekteerimine ja ehitamine.

31.12.2022 lõppenud majandusaasta oli ettevõtte jaoks esimene. 2022. aastal oli Kitman Coldtech OÜ käive 5 005 621 eurot, millest 96,81 % moodustas Eesti sisene müük ning 3,19 % Euroopa Liidu sisene müük.

Kitman Coldtech OÜ-s töötas aasta lõpu seisuga 14 töötajat. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 626 662 eurot. Kitman Coldtech OÜ juhatus on 1-liikmeline.

Ettevõte teadvustab keskkonnahoidliku tegevuse tähtsust ühiskonnale. Kitman Coldtech OÜ vähendab oma tegevuses mõjusid keskkonnale kasutades keskkonnasõbralikke külmaineid CO2.

Kõikides uutes külmasüsteemi paigaldistes väldime keskkonnalekahjulike külmainete kasutamist.

2022. aastat mõjutas oluliselt Venemaa agressioon Ukraina suunal. Sisseostuhinnad on kasvanud, materjalide tarneajad on pikenenud, palgasurve on tugevnenud, kliendid on muutunud ettevaatlikumaks.

Kitman Coldtech OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on ettevõtte turuproportsiooni säilitamine ja kindlustamine. Juhatuse arvamusel on Kitman Coldtech OÜ stabiilne ja perspektiivne ettevõte ning prognoosib 2023. aastaks ettevõtte käibe kasvu. Põhitegevusalad 2023. aastal jäävad samaks.

Peamised finantssuhtarvud 2022

Müügitulu (tuh eur) 5 006

Brutokasumi määr % 31,71%

Aruandeaasta kasum (tuh eur) 1 179

Puhasrentaablus 23,55%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 3,93

ROA 67,56%

ROE 90,26%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: • Brutokasumi määr (%) = brutokasum/ müügitulu * 100

KITMAN COLDTECH OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.