Rohkema info nägemiseks:

VINDIGA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 37; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VINDIGA OÜ kohta arvamuslugu!"

VINDIGA OÜ hetkeolukord

Juba 37 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Vindiga OÜ eesmärgiks on pakkuda juriidilise nõustamise ja ärinõustamise teenust. Lisaks sellele tegeleb ettevõte läbi koolitustegevuse ning nõustamiste ka erinevate asutuste toetamisega, kes oma töös võivad kokku puutuda agressiivse käitumisega. Aktiivsem äritegevus hakkas 2022.a kevadel, mil registreeriti ettevõte ka käibemaksukohustuslasena. Vindiga OÜ äritegevuse toetamiseks soetati tööalasteks sõitudeks liiklusvahend, mille abil tõsteti oluliselt kuluefektiivsust ning millest tulenevalt oli võimalik pakkuda konkurentsivõimelist hinda.

Vindiga OÜ 2023. aasta eesmärkideks on sama tegevusega jätkamine, uute partnerite leidmine ning välisturgudega tutvumine.

VINDIGA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.